Today!

Heejhej!
Idag har varit en stressig dag, har varit och köpt allt till impn med mamma! Wiiee det kommer bli sååå braa!!
Jag har även varit på ett fotbollsmöte, då jag ska vara ledare i sommar! Och nu sitter jag och pluggar in en text, då jag ska ha en liten redovisning imån om vietnamkriget! Jaaaoo, sjukt varmt idag! Hoppas det blir lika fint väder imon! Pusssss


NEW IN ZARA!

 
 

INSPIRATION


.


ONsDAg!

Hej, förlåt för sån oregelbunden bloggning haha*! Jag ska inte skylla ifrån mig på något, jag har bara glömt av helt enkelt! Men jag har mest pluggat, varit med kompisar, chillat vid havet, varit inne i stan och sovit över med Sara. Vädret har ocskå varit lite konstigt, oskat och regnat och sedan vavrit 20 grader strålande sol. Jaja, jag har gått och lagt mig sååå sent hela den här veckan och varit sjukt sliten. Känner att jag måste ta igen lite sömn, så ska lägga mig tidigt ikväll! Denna helgen kommer att bli suuuper najzz, jag ska ha min fest och anna ska ha en födelsedags brunch!! Puss på er!
 

Världens otursdag!

 
  
Är det den trettonde idag? Jag har haft så sjukt mycket otur, jag måste bara berätta om vilken otur jag har haft det senaste dygnet! Jag har inte haft otur i allt utan endast otur när det kommer till min moppe. I går så var jag med sara på kvällen, hon sov även över hos mig. Vi åkte till sand's för att köpa godis för att sedan åka ner till havet och vara med några kompisar där. Jag visste att jag inte hade jättemycket bensin kvar, men inte att moppen var sopptom. Så efter att vi har varit vid havet får jag bensinstopp och får putta hem moppen till sara för att tanka den lite. Nepp det ville den inte, först kommer jag inte igenom någon jäkla bom som står i vägen och orkar inte putta moppen på bilvägen då det skulle ta en halvtimme typ. Så vi ställer den ca 200 meter från saras hus och går och hämta bensin och går tillbaka till moppen. Tror ni inte att bensinlocket har hängt sig? Joo, så efter en 20 minuter efter att försökt få upp bensinlocket mitt ute på gatan klockan 12 på kvällen omringad av 1000 myggor. Nepp, bensinlocket hade låst sig och gick inte att få upp. Så jag och sara, hehe eller jag blir tvungen att putta moppen längst hela bilvägen, gaaash den vägen ju ton oxåå! När vi äntligen kommer hem till sara igen, låser jag in moppen i deras garage och så hämta pappa oss och åker hem till mig. 
 
Idag åkte jag och pappa och skulle hämta moppen som stod hos sara, vi hade köpt bensin och smörjmedel til locket.   Först ville det inte  och vi provade ett antal gånger innan jag haha, får upp locket! Stolt! Yees äntligen, nu fyllde vi på med bensin och kunde åka hem igen. Nepp det ville inte min moppe, utan när jag startar den låter den sjukt konstigt och går inte framåt. Asså motorn är på och när jag gasar går den inte framåt. Jag höll på och dööö jag orkade inte mer! 
Så japp, jag fick putta min moppe enda hemifrån sara bort  hem till mig. Dock så fick pappa hälpa mig i Näsetbacken då jag höll på att dööö! Men fattar ni det är helt sjukt långt, och jag fick dra hem min moppe. Jag ville bara bajsa på den och kasta den i diket så trött var jag på den. Så nu ska pappa ringa verkstaden så hoppas jag att dem kan fixa den! Japp, det var min lilla otursdag! Hehe...
 

Morsdag!

 

Idag så är det morsdag och detta måste ju såklart firas! Så jag och mina syskon fixade en good frukost till mamma, scones, jordgubbar, annanas, smält choklad ... you name it! 

Vi hade även köpt blommor och så, och jag hade gjort en jättefin present. Jag hade gjort ett kollage med massa bilder på ig och mamma och ramat in! Superfint blev det och hon blev jätteglad! Hihi, vid fyra tiden åkte vi till långedragsvärldshus och åt lite gooood mat och firade mammisen! Älskar det stället! Hoppas att du har haft en toppen dag mammaa loveu!! :))

 


Pluggmat!


2cool4school

Tjooo! Sitter i navet nu med Anna, då jag har varit sjuk och hon ska operera sig imon bangade vi gympan. Snart ska vi ha vårt sista nationella prov. Gaaash börjar bli lite nervös nuuu!! Puss på er!


Sååå naajzz!!


.


Godmorgon! (hehe lurar min kamera)

Vaknade av att en av våra grannar höll på att spränga berg! Eller hehe han höll inte på att spränga men deras tomt!
Det tjöt sjukt hög och sedan kom en jätte explosion, marken typ skakade lite!
Så jag trodde typ att det var värsta bombdådet, krig typ! Nää ussh va hemskt! Som jag skrev igår så stannar jag hemma idag för att hämta energi! Men imon känner jag mig redo för att gå till skolan! :))


Lite nytt!

Efter provet åkte jag ju hem. Dock då lyckades jag inte matcha busstiderna som vanligt! Så jag fördrev tiden i lite affärer och fick med mig detta!

En deeooo med någon fräsch doft fick följa med hem. Jag hittade även en grym concelear, den har tre olika nyanser så man kan blanda och mixa sin egna hudnyans. Den är rätt tjock och väldigt täckande ett stort plus. Den kommer från märket " viva la diva" köpte på Åhléns.
Jag fick även med mig denna lightening spray. Det är en spray som ljusar upp håret lite, man får en hårnyans ljusare. En sun- Kissed look!!
Är jättesugen på att prova, då jag aldrig har färgat eller tonat mitt hår innan!


DO YOU WANNA BE MY BOYFRIEND?


Frejas konfirmation 18/5

 
 
I lördags var det dags för min underbara kompis Freja att konfimera sig. Klockan två var själva cermonin i kyrkan och därefter var det mat osv, hemma hos Freja. Hehe, alla i familjen var ju såklart bjudna, så vi klädde oss fint och lätt framförallt. Helt sjukt vad varmt det var i lördags, runt 27 grader. Cermonin var jättefin och alla var jätteduktiga, Freja var jättesöt :)) JAg träffade även Ebba där så det var roligt! HHehe, vi gick fram och tog nattvaden... Bläää den är så äcklig men vi var bara tvungna att prova igen, för gamla tiders skull. Åhh, man fick sån nostalgi från vår konfirmation och allt. Att konfirmera mig är något jag aldrig kommer att ångra, jag hade så roligt hel tiden. Våran grupp var sååå mysig, och alla var såå chill. Alla minnen, nää gud. Tänk att det var ett år sedan, ett år är helt sjukt lång tid. Det känns som om det bara var några månder sen, tiden har verkligen gått sjukt snabbt det senaste året. 
 
Sedan åkte vi ju hem till Freja, där alla hennes släktingar var. Jag och Feja har ju kännt varandra väldigt länge, nästaan hela livet. Därför var det väldigt roligt att träffa hennes mormor, moster, kusiner och allt då det var såå länge sedan sen sist. Även emma, louise och Anna var där såå det var jättemysigt! Freja fick så fina presenter också, blev bara liiiite avundsjuk på henne, hehe. Men det var iallafall en jätterolig dag och jag hoppas du hade kul Frejiss!! Taack för jag (hehe, eller vi) fick komma, Puss på diiig! 
 
Vi åkte därifrån vid sex tiden ungefär och när jag kom hem, fixade jag bara snabbt till mig och mötte upp Anna och Emma. Vi köpte thaimat och satte oss nere vid havet, super mysigt! Sedan åkte vi och köpte med oss lite gotti saker och åkte hem och kollade på Eurovision. Senare på kvällen kom även Julia också, vi hade det super naajzz! Until danmark tog hem segern. Blev så jäkla besviken, haha. Vi fick typ dampryck! Danskee skidee rööv!!
 
 
 Hehe, det är inte jag som har tatt dem fina bilderna utan har lånat dem ifrån emmas blogg! ;)
 

Orkar inte med denna skiten...

 
Jag börjar typ blir rädd nu, jag har seriöst varit sjuk i mer än två veckor. Tänkt om jag har någon allvarlig sjukdom?! Det får vi inte hoppas. Jag har varit hosvårdcentralen och kollat, men dem sa att det inte var någon inflamation, dock så var det en praktikant som tog proverna. Hahah, hon höll typ på att döda mig.
 
Men idag gick jag endast till skolan för att göra mitt muntliga nationella prov i spanska och eirekt efter åkte jag hem.  Det gick bra, tror jag. Det kändes bra, dock var jag sjukt nervös innan. Men det släppte rätt snabbt så det var skön. VI fick diskutera i grupp om tre och jag kom tillsammans med de två bästa tjejerna i spanska, dem är grymma verkligen. En helt annan nivå en jag, så det var lite konstigt varför jag kom med dem! Men jag gjorde det bästa av det,  nickade och lo haha! Nää, jag känner mig nöjd med min insatts! :DD
 
Som jag tidigare skrev så har jag inte mått så bra det senaste, därför bestod min helg tillmestadels av vila. Vila upp mig. Men lite roligtheter har jag faktiskt orkat med, tänkte berätta lite mer i ett inlägg senare. In är det skola igen, jag vill verkligen till skolan... hehe, jag gillar skolan, kompisarena och allt. As chill. Men mamma tycker fortfarande inte att jag har hälsan för att gå, så antagligen tvigar hon mig att vara hemma. Men jag får se, puss!
 
Hahaha, denna bilden är till alla dem äckliga bakterierna i min kropp som vägrar att ge sig av!!
Smaaack on that bitcheees!



Mirakelkuren! /citron/varmtvatten/honung

Thank good, bless me for this one!


TORSDAG

Imorgon är det äntligen fredag vilket innebär helg! Jag har sen lång tid tillbaka hfokucerat på att plugga matte inför matte nationella och idag hade jag det efterlängtade provet ... not. Neemen det kändes skönt dock var det väldigt svårt måste jag erkänna. Men man kan inte göra mer än sitt bästa, vilket jag tycker att jag gjorde!
 
 
Men idag är det bara 24 dagar kvar till sommarlov och ännu färre skoldagar, helt sinnessjukt!
Idag var det en lugn dag i skolan, tog moppen till skoan för första gången i år. Woop kände jätteskönt, frös inte ett dugg! Vi hade även en håltimma på mer än två timmar så jag och ebba passade på att åka hem och chilla, äta och byta om till shirts. Gaash, rena sommar värmen i dag. NU ska jag sova, så seee u tomorrooow! XOXO 
 

Dagens klädval!

Skor - Ldir
Byxor - Dr denim
Tröja/ Kofta - Vila



 

Tips!

Har gått och blivit helt kär i dessa linnen! Sjukt snygga, speciellt till sommaren när man är brun och fin. Färgerna är i pastell, alltså inte skrikiga i färgen utan lite mildare. Men det snyggaste enligt mig är dem tunna banden, love it!!
Linnena kommer ifrån märket estradeur och finns att köpa på nelly.com.


Baka baka bakaaaaa!!

Då jag har varit extremt rastlös på eftermiddagen bestämde jag mig för att köra igång en liten bakstuga. Det var verkligen sååå längesedan jag bakade något. För några år sedan bakade jag hela tiden, men på sista tiden har jag blivit väldigt lat och kört på köpt istället. Men idag blev det Kolakakor och hallonmuffins. Har inte smakat ännu, jag mår alltid så illa efter jag har bakat. Varför? Hehe joo för att jag äter (provsmakar ofta) på degen och såå, detta gör att när jag har bakat klart så vill jag bara dricka vatten och sova. Haha, näämen seriöst det är utmattande att baka! :p
Såå jag hade tänkt att smaka ikväll, så man kan njutaaa!!


Todaaay 15/5 -13

Hejhej! 

Jag har tidigare i veckan haft sjukt ont i min hals och idag sa det bara stopp. :p Visste redan i går att jag skulle behöva vara hemma idag. Så imorse vaknade jag som en zombie kunde knappt säga ett ord, jag bara gick och klädde på mig och åkte med mamma in till vårdcentralen då vi anade att jag hade fårr någon typ av inflamation. Så fick göra några prover i fingret och halsen. Usshh hatar att gå till doktorn, varje gång dem stoppar in en sån pinne i halsen håller jag på att dö. Dom försöker typ gräva sig ner till kina med den jäkla pinnen, bläää. Det hjälpte inte heller när jag skulle ta blodsticket att tjejen innan mig gallskriker ajj! Och låt mig förtydliga "Tjejen" innan mig var runt 50, ja menar vuxna ska ju vara förebilder och klara av sådant. JAg är ju ett barn, haha. Men det gick iallafall lätt som en plätt och kände mig stolt när jag kom ut ifrån dödskammaren. haha

Som tur var hade jag inte fått en inflamation men min hals har svullnat upp väldigt mycket så det var därför den var så sjukt öm. Kunde ju knappt äta eller dricka utan att det skar i min hals. Så fick lite mirakelmedicin och känner mig redan mycket piggare.

Förutom det så har jag mest bara legat i min säng, sovit och kollat film. Men mamma slutade tidigt och tog med mig ut på några ärenden så jag fick se lite dagsljus. Av luften blev jag lite piggare och av rastlööshet fick jag lusta att baka lite, dock blev jag helt slut efteråt. Haha,  kondisen är inte på topp om man blir uttmattad av att baka. Så ligger och vilar medans jag kollar lite klänningar. Jag har haft tid att leta än, så satte mig och kollade runt lite. Nu ska jag gå upp och äta något. Jag har knappt ätit något idag, men är ändå inte speciellt hungrig?

Iån är det det sista nationela i Matte... phuu skönt! Så får gå och göra det, sen får jag se hur jag känner mig, om jag går dagen eller går hem. Jaja, puss på er. 


Don't give up on me...

Hej bloggen... känner typ skamm när jag klickar in här. Jag vill inte heller hålla på att lova, lova, lova att uppdatera bättre när jag faktiskt inte håller det längre än 3 dagar. Men jag vet inte. Jag skulle vilja fixa i ordning bloggen lite, byta design och bilder osv. Meeen problemet är att jag inte är en höjdare på sådant.... hehe. Men vi får se, förhoppningsvis en liten förändring. See u sooon. 

How to DO a chinaknut!


Hata, hata, hata SJ!!

Vi skulle egentligen varit fram för en och en halv timme sen!!! Gaaaashh! Men något jävla träd har vält och ligger över spåret i var tvugna att åka genom Örebrooch allt!! Är sjukt rastlös och varm!! 😡😡😡


Sitter på 🚊 ➡ Stockholm!


Endast 9,5 timmar kvar 🎉🎉🎉

Godmorgon bloggen! Nu är jag på påväg hem igen. Hade bara en viktig lektion idag, så åkte hem efter den. Nu ska jag packa det sista och nya om för att sedan hämta upp min syster så ska vi åka mot tåget! Är helt sjukt taggad!! 😍😍😍


GODNATT FÖR IDAG!

 
Hejsan på er! Min dag har bestått av solning, matteprov och lite träning. Åkte till gymmet efter skolan, jag vet inte världens bästa sak att göra efter att varit sjuk. Men var sååå träningssugen, hehe. Har inte tränat på en evighet känndes det som. Nationella provet i matte gick bra faktiskt, lite förvånad då jag kände mig rätt så säker. phuu, men nu är det bara tre stycken prov kvar. weey!  
 
Har precis skrivit klart en hemkunskaps inlämning nu, den ska egentligen vara inlämnad torsdag men eftersom jag åker imon behövde jag bli klar med den ikväll. Så det är super skönt. Nu ska jag gå ner och packa klart och kanske somna över en film. En dag imorgon också! Och då blir det även långhelg, så himla himla skönt.Ska blir så himla roligt jag, mamma och min syster ska åka upp till Stockholm imon och gå på one directions konsert. Längtar ihjäl mig! gaaash! Sedan ska jag även upp till Resö en sista gång, rensa ut lite... Ledsamt, vkänns konstigt att lämna det. Det är som mitt andra hem. Jaja, hoppas det är bra med er. 
Vi hörs mera imorgon kompisar! 
 

SAFE HAVEN

Idag såg jag den här filmen. Så himla bra! Det är Nicholas Sparks som gjort den, alltså samma som gjort The Notebook, The last song och Dear John. Den var iallafall hur mysig som helst samtidigt som den var rolig, läskig, sorglig och romantisk. Helt klart värd att se! Finns att se på Swefilmer!


Mitt id smink

 
... Tänkte visa ett av mina favorit smink märken, nämnligen id, bare minerals. Jag älskar id produkterna, dem är inte så kletiga och tunga som många andra sminkprodukter är. Utan det känns inte som om man har så mycket smink på sig! Jag har ialla fall några produkter från id. Och det bästa med smink från märket id är att det innehåller inga kemikalier utan bara mineraler. Samt att produkterna håller sjukt länge! 
 
Jag har fem stycken ögonskuggor i från id. Jättehärliga färger, då dem har lite gliter i sig och är inte så matta i färgen. Älskar dem!
Jag har även några smikbortar från id. En puder borste, en foundationborste och två bortar för ögonskugga. Som jag tidigare sa så har id väldigt bra kvalité på produkterna och därför håller det väldigt bra! JAg vet inte hur många av mina hm borstar som har blivit helt spretiga och förstörda.
Sist men inte minst, så har jag dessa två produkter. En vattenfast maskara och en ögonbryns gelé. Haha, ögonbryns gelé är gelé som man har på ögonbrynen så att dem ska få en form och " ligga still" haha. Super bra ialla fall och jag älskar den! Dock så är jag inte lika förtjust i maskaran då den är sjukt svårt att få bort, men det är väll bra eller?
 

 

 

 


Håller på att bli sjuk...

... Imorse vaknade jag upp med feber och halsbränna, kunde knappt prata. Dock så blev det bättre efter ett tag, hehe efter att ha knarkat hostmedicin och halstabletter :p

Men min älskade Fanny kom och muntrade upp mig, så vi hade en riktig mysdag! Vi satt ute på altanen i solen och åt lite gott!! Mums!
Sedan tog vi även en liten promenad i solskenet, sjukt varmt! Äntligen är sommaren på väg!

Jätte längesedan vi sågs så det var roligt att prata ut lite! Haha! Det är även därför uppdateringen inte har varit så bra! Men nu ska jag sova och imon blir det en hemma dag, måste bli frisk!!❤❤


En härlig våroutfit!

Skor: Primeboots
Byxor: Dr denim
Linne: Lindex
Kofta: Ginatricot
Jacka: Chelsea
Mössa: HPI
+ glasögon och plånbok


Favorit klänning!

En av mina favorit klänningar är min paljettklänning från estradeur. Älskar den! Så snygg! Jag köpte den på Nelly.com till nyår. Har endast använt den den en gång vilket var på nyår. Då jag verkligen gillar den borde den användas mer, men har inte haft tillfälle än. Om jag inte hittar något till nyår i pr vill jag nog ha på mig den igen! Klänningen har även en snygg v- ringning i ryggen! Klänningen är som sagt i paljetter, men paljetterna har olika nyanser/ färger, så när man stryker över med handen kan den få ett helt annat utseende! Like roligt, att alla är unika!


Näsetloppet!

Heejhej, är på väg hem från näsetloppet nu. Var och kollade på min bror som sprang samt heja på Vivi som också skulle springa!! Hon var super duktig och tig hem en pokal!!! Wiiiee
Mina händer är typ is, så när jag kommer hem ska jag göra varm choklad!!


NYTT FRÅN ZARA.

 Bild 5 av KLÄNNING AXELBAND VOLANG från Zara 
Har länge gått och kollat på den här klännigen, sjukt snygg är den! Dock har storleken jag velat ha inte funnits inne, men när jag hittade den i xs, så fick den följa med hem. Älskar den, koral rosa, med smala band. Perfekt till sommaren!
Bild 2 av LÅNG KJOL TYG FLUID från Zara
Hittade även den här sjukt snygga långkjolen. Den är inte krit vit men även inte beige, utan mer grädd vit. HAr för mig färgen heter "Elfenben". Den är i allafall sjukt snygg på då den har en slits på ena sidan benet, älskar den och kommer användas flitigt! 
Bild 4 av TUNN DRAPERAD TOPP från Zara
ÅÅh, detta linnet är rena drömmen. Det har smala band, kortare där fram och ländre där bak, samt så är det "tvistat framtill". Så snyggt på, till ett par slitna jeans shorts och ett coolt skärp. Gotta love it!
 
 
 
Sist men inte minst, är dessa godingar nya. Jättebra pris och exakt sådana som jag länge har letat efter. Mina föredetta favorit jeans shorts är nu för små och därför passade det underbart med ett par nya. Som sagt skit snygga på, samt med dem coola detaljerna! 

4/ 5 Godmorgon!

Gooood morgon! Eller god förmiddag kanske jag ska säga.
Jag har varit uppe jättelänge känns det som... har varit sååå effektiv i morse! Hunnit med massa. Jag har kollat film, målat naglarna. Både tånaglarna och händerna, super fint. Jag har även hunnit med att fixa mina ögonbryn, lol. Haha, nää men seriöst jag har alltid varit väldigt lat när det kommer till att noppra. Så jag har tagit den enka vägen, dvs rakhyveln. Men från och med nu ska jag aldrig göra det igen. För idag satte jag mig ner, och började plocka med en pincett och det är helt sjukt vad mycket finare det blir. Nu har jag faktiskt en form... hehe. Och ett par snygga ögonbryn anser jag gör en stor del av ansiktet. Proffset talar!! haha
 
Hadde som sagt en grym kväll igår, men idag har jag inga som helst planer. Efter alla dessa prov och läxor känner jag att jag behöver en vilo dag. Jag vill ringa någon och bara göra ansiktsmasker, massage och baka. Haha. Det känner jag för idag. Men får se hur det blir med det, ska försöka ringa någon och se. Puss och Kram :))

Vårskor - Ldir

Mina favoriter på skofronten måste vara mina nya Ldir skor. Fick dem i födelsedags present och älskar dem sååå! Perfekta nu till våren och sommaren. Mina kommer ifrån Raglady och färgen är mellan rosa, inte ljus och inte mörk rosa utan mitt i mellan! Dem är i mocka med guld knappar, dem passar till allt verkligen!!


Hemma igen!

Nu är jag hemma efter en härlig kväll nere vid havet, julia, Emma, Andrea,Anna och Vivi! Åkte först till åkeredshallen och köpte med oss lite gott drog sedan vidare till rörvik där vi myste med filtar och musik! Nu är jag hemma igen och har satt på filmen sade haven, sitter och doppar ballerina kladdkaka i lite mjölk mums!!


Äntligen fredag!

 
Hejhej! Kom hem för en timme sedan ungefär, sen dessa har jag duschat... och duschat! haha, men nu ska jag skicka in min andra teknik inlämning hade två stycken som skulle in idag... och efter det så ska jag träffa Anna, åka ner till havet och mysa eller nått! Sååå himla fint väder! Lovee it! Ikväll har jag inga speciella planer, är rätt trött efter den här veckan. Har haft fem prov. Fyra nationella... phhu men nu kan man börja andas ut lite. Så tror att det blir en myskväll med tjejerna för min del! Puss hörs sen!

Min älskling!

 


♥♥ American Vintage ♥♥

Åhh, älskar verkligen dessa tröjorna. Jag har två stycken en vit och en grå, en långärmad och en kortärmad. Jag minns när jag fick en american vintage tröja av mamma för tre år sedan ungefär. Då var det ingen som hade dem tröjorna eller ens hört talats om namnet och nu finns dem att köpa nästan överallt. Dem är otroligt sköna i materialet men dock rätt så ömtåliga, och det blir lätt hål i dem. Men dem är super fina, och dem jusa färgerna är underbara nu på våren! Kostar runt 500 kr beroende på modellen. ♥♥
 

Fjärde maj tjugohundratretton!

Godmorgon Bloggen!
Hur är det med er? :p
 
Haha, okej jag behöver inte överdriva med mitt nya bloggande men, med mig är alt bra. Redan fredag i dag, helt sjukt. Det känns som om det precis var helg. Weehoo! 
Men idag är jag faktiskt lite nervös. Idag har jag mitt första nationella prov i Spanska... och jag känner mig inte redo. Hehe, om jag inte fattar gäller det bara att le och säga si, eller hola me llamo julia.  Det är typ allt jag kan! 
Nee, måste tänka positivt stay focus. Så kommer det nog att gå galant. Slutar vid två tiden och idag har jag inget planerat så får se vad jag hitta på! Puss (Bjuder på en gammal bild på mig och Jullan, hihi vaa små vi var)
 
 

... Torsdag känns som Måndag ...

 
Hej Bloggen! 
Vet inte vart jag ska börja eller säga...
Jag har seriöst försökt undvika bloggen helt, jag har inte haft tid samt så har jag gjort så mycket så vet inte var jag ska börja. Hehe, låter lite dumt. Men jag har liksom inte velat ta tag i bloggandet, utan bara skjutit upp det och det har jag haft lite ångest för. För jag gillar att blogga. Jag gillar bloggen. Att kunna skriva av sig lite och lägga upp saker som har hänt, fina bilder osv. 
Men nu var det ungefär en månad sen sist och jag har laddat batterierna, jag ska börja blogga igen och denna gången ska jag blogga BRA! 
 
Men nu är jag super trött, har suttit och skrivit min teknik inlämning om bilens teknik utveckling i säkert tre timmar, minst. Haha, inte det mest intressantaste att skriva om. Men men, nu känner jag mig nöjd och trött så ska krypa ner i sängs nu. Sov så gott så hörs vi imon.