New.


Nyår!

Hej på er! Nyår idag!
Tiden går så sjukt snabbt, sista dagen på året!
Imorse klippte jag och min syster oss, det blev jättefint!
Sedan fixade jag lite saker lösnaglar och fick även med mig en pyjamas hem.
Nu har vi precis firat min syster hon fyller egentligen år på onsdag men då är vi i Norge så hon fick typ alla paket nu!
Så ska forsätta packa lite och sedan börja fixa mig, ska vara hos josse vid 5.

... Kanske kommer upp något inlägg till men annars vill jag bara önska er ett gott nytt år!!
Pussar! <33


New!


Svar!

Tänkte svara på lite frågor som jag inte har hunnit med att svara på!
 
 Vart kommer allt ifrån? Svara snälla så snabbt som möjligt
Den sickade klänningen kommer ifrån HM, dock så köpte jag den förra året. Knästrumporna kommer ifrån Kapphal och dem köpte jag förra veckan så dem borde finnas kvar.
 
Sjukt snygg skjorta! Vart kommer den ifrån?? Kram jättebra blogg!
Svar: Tack så mycket vad glad jag blir! Skjortan kommer i från Bikbok, dock så köpte jag den förra året. Men har sett många liknade bla,  på HM och Lindex.
 
Funkade anden i glaset å vad går det ut på?
Svar: ... Jag har endast kört anden i glaset en gång, och det funkade sådär. Ibland fick vi jättebra svar och ibland var svaren väldigt otydliga. Men sök lite på gogle så får du säkert fram en bra förklaring på hur man gör osv.
 
Är det missoni halsduken?
Svar: Ja halsduken är ifrån Lidex, missonis kollektion hos Lindex som fanns att köpa i höstas.
 
Är den sista ifrån Twist and tango och i såfall vart köpte du den?
Nej den vita tröjan med volang är inte i från Twist and Tango. Den är ifrån butiken Tessi.
 
Vart kommer den fotöljen ifrån? As snygg, har letat efter en sån!!
Den rosa fotöljen kommer ifrån Åhlens. Det är min systers och hon köte den i våras, men dem har kommit in nu igen. Dem är skitsnygga jag köpte en annan modell till min garderob. Så skynda och köp, haha nee men jag tror att dem kommer att ta slut vldigt fort!
 
Vart kommer linnet ifrån? Döö snyggt!! Fin blogg! :)
Linnet kommer ifrån HM against aids collection. Tack så mycket!
 
Rider du?
Nej jag rider inte. Jag skulle bara prova det var min syster som hyrde en häst. Men jag har ridit dock så var det några år sen.
 
Har du någonsin varit i Iran? Berätta mer om din släkt osv!
Nej, det har jag inte. Aa visst det kan jag göra iett inlägg!
 
 
 
 

Godmorgon!

Godmorgon på er!
Jag vaknade precis och ska snart hoppa in i duschen, måste bara slappa lite i sängen först! ;)

Igår så åkte min mamma, pappa och bror upp till Örebro för att hälsa på min farmor och gammelfarmor. Jag och min syster valde att stanna hemma då det är en väldigt lång bilfärd!

Så jag och Josefine tog det bara lugnt och gjorde en jättegod frukost. Senare kom Emma hem till mig, det var så längesedan vi såg så det var kul!
Då vädret var ubertråkit så bestämde vi oss för att sätta på en film och baka lite pepparkakor och mysaa!

Idag har jag inga speciella planer, vid 1 ska jag träffa Julia, Alice, Vivi och Josse vi ska planera lite inför nyår!
Hoppas att ni får en härlig dag, puss!


Dagens# cozy


New Years Eve

Nyår om tre dagar! Längtar massa och tror att det kommer bli riktigt roligt. Egentligen är ju nyårs sjukt överskattat och det blir sån hets innan för att alla förväntar sig så mycket, men detta år hoppas och tror jag på det bästa!
Jag ska på middag med några tjejkompisar och efteråt drar vi till en fest! Ska bli riktigt roligt! Vad ska ni göra på nyår? Har ni några planer?


28 december.

Hejhej!

Idag har jag inte gjort något speciellt åkte in till torget med syster och mamma vid 11 vi skulle klippa oss och mamma fixa hennes naglar. Men typiskt så har mamma tagit fel på dagen då hon hade bokat på måndag. Men jaja, haha fick byta några grejor också så det var bra. Jag köpte även en fotölj och en smyckes hand till min Garderob. Det blev jätte coolt faktiskt!
Senare träffade jag Fanny vi tog en lång promenix, så skönt att få prata ut lite!

Igår så var jag med Freja vi tog det bara lugnt, jag färgade hennes ögonfransar och så gjorde vi ansiktsmasker och gjorde en jätteglad lunch!

Man får passa på att vila ut sig och jag njuter bara varje dag.
Kram på er!


Hemma!

Har sprungit runt i stan hela dagen med Frida och Fanny. Mellandagsrean var väl inte mycket att ha... Inte för mig iallafall. Hittade nästan ingenting, blev bara lite småsaker. Men det var iallafall mysigt att träffa mina sötnosar igen!
Vi mötte även upp Julia efter ett tag och åt på en jättegod restaurang/ cafe som hette kosmos om jag inte minns fel.

behövde åka hem vid 4 för vid 5 så skulle familjen till mormor och morfar och äta middag, dem bjuder alltid på så god mat så får alltid knäppa upp skärpet lite efter man har varit hos dem haha!

Nu ska jag sova, morgondagen är helt oplanerad så får se vad jag hittar på.
Godnatt på er! :)


26 december = REA!

Godmorgon, sitter nu på bussen påväg till torget där jag ska möta upp Frida. För att sedan åka in och möta upp Fanny. Vi ska åka in och kolla lite på rean, alla affärer har ju minst 50% idag, så jag kanske hittar något fint!
Hörs senare, här kommer en snabb dagens också!


25 december

Hej!
Blogg.se appen kronglade lite förut under dagen så har inte hunnit blogga. Men idag så har jag tagit det lugnt kännt lite på julklapparna haha, är jätte nöjd verkligen!
Senare vid halv 1 så åkte jag till Freja vi bara umgicks och fixade våra naglar( jag brukar nästan aldrig måla mina, men nu är de super fina)!
Efter så tog vi en promenad hem till mig och vid 6 skulle hon i väg ikväll, så resten av kvällen har jag bara degat. Jag kollade på vs fashion show, Åhh dröm att få gå där! Sedan satte jag på lite gossip, men nu ska jag sova! Vill gärna åka in till rean imon,men vi får se! Kramisar


GODNATT MINA FINA!

Jag har haft en toppen dag idag, har ätit jättegott och fått många fina julklappar. Jultomten kom iår igen och jag lägger säkert ut lite fina bilder imon. Släkten gick för lite mer än en timme sedan och sen dess har jag bara njutit och tagit ett kvällsdopp, åhh det var så sköt! Dock mycket sorligt att julafton är över nu, ett helt år till nästa... men har ju nyår att se fram imot. Ska sätta på en mysig film om jag orkar, men annars god natt ifrån mig! :)

Julstämning!

.

 


Merry Christmas!

Godmorgon på er! Äntligen julafton!
Känslan när man vaknar på julaftons morgonen, Åhh så härligt! Det är en liten tradition att på morgonen får vi alltid en karta eller typ av ledtråd som vi ska följa för att sedan hitta ett paket!
Haha, lika roligt varje år jag och mina syskon springer omkring och letar!

Har även ätit en god frukost och hjälpt pappa att skotta, så nu ska jag duscha och byta om för släkten kommer snart. Hörs senare och god jul!!


Dan före dopparedan!

Hej på er!
Har inte hunnit blogga på det senaste, men detta ska ändras!
Jag har haft en toppen helg. I fredags var första dagen på lovet för mig och den tillbringade jag med mormor och syster vi åkte in till stan och Haga där jag fick köpt mina sista julklappar. Det är en tradition vi gör varje år och det var jättemysigt, sedan mötte vi upp mamma och tog en lunch på hagabadet!
Kvällen tillbringade jag med Julia, Frida, Sara, Anna och josse så längesedan vi sågs alla så det var jättekul!

På lördagen tog jag det bara lugnt var tvungen att städa mitt rum så det gjorde jag, blev jättefint och gjorde lite ärenden med mammis o så.
På kvällen var vi bjudna på middag hos några familjekompisar så det var mysigt!

Idag så var det julbak som stod på schemat, jag och min syster bakade knäck, små mandelmassa bollar doppade i chockad och socker haha jag vet inte vad dem heter! Och sen doppade vi marsmellows i chockad med strössel på, mums mumss!!

Åhh julafton imon helt sjukt, har ingen arning om vad som ligger under granen, har typ inte önskat mig så mycket?!
Haha, det blir nog bra, har varit och tjuv klämt lite på paketen!

Det var så kul förut, det snöade verkligen hur mycket som helst så jag kunde inte låta bli att gå ut och åka pulka med josse och Jacob!
Haha, det var då kul vi byggde upp värsta backen i trappan och ett stort hopp, vi hade det riktigt kul!


Men hoppas att alla får en riktig trevlig jul med era familjer. Så hörs vi senare eller imon! Kram


20 december/ Jullov

Idag var det julavslutning i frölunda kyrka. Jag har längtat sååå mycket att äntligen få lite ledighet, fick även mina betyg och känner mig väldigt nöjd med vad jag har presterat!

... Det Känns samtidigt så sjukt att en hel termin har passerat. Det känns nästan som att det var bara några veckor sen jag började i 9:an. Men när jag tänker på alla arbeten vi har gjort i skolan så förstår man att det faktiskt har gått rätt lång tid. Kommer ihåg den här tiden fast för ett år sedan, rätt mycket som har förändrats!
Nu taggar vi bara till en underbar julafton och en härlig nyår med de bästa!


Sneakpeak#julafton#nyår


Min helg!!

Idag så hade vi en schema brytande dag, då vi var på ett rymdobservatorium i onsala. Det var väl sådär, guiden var lite konstig Haha!!
Men vi åkte med " pragbussen" dit, och hade bara jätteroligt.

I lördags fyllde världens bästaaa morfar år, så då var det släktkalas och på kvällen sov vi över hos mormor och morfar!

På söndagen vaknade vi upp hos mormor och morfar och åt en god hotellfrukost, sedan hämtade pappa oss och jag chillade någon timma. Jag och Mina syskon och min kusin Leo hade blivit bjudna på en julkonsert med m&m. Den var jättebra verkligen och man fick en riktig julstämning!

Det var min helg och det är bara 2 dagar kvar till ... Jullov!! Åh, ska bli så najzzz!


Bääästaa!!


12/12-12

Jag nyss!
Godkväll på er. Jag ska krypa till sängs nu. Måste börja träna, det kryper ihela kroppen på mig. Nu när jag har slutat i fotbollen skulle ett gymkort inte vara fel... något att önska sig till jul kanske?idag efter praon mötte jag upp Fanny, vi har inte sets på veckor. Vi gick hem till mig och åt lussebullar och varm choklad till hanah montana the movie , favoriten!!

Hoppas alla har haft en bra vecka hittills, det har allafall jag haft. Hoppas att den fortsätter i samma spår. Kan inte förstå att det är jullov nästa vecka? Galet!!! God jul på er alla <3


11 december

Hej har Inge bloggar på några dagar, blogg.se appen har varit helt dampade och jag har inte haft tillgång till dator!
Men idag så var det andra dagen på praon och det var verkligen jätteroligt idag, vi fick dekorera och style och bygga montrar själva!
Sedan när jag kom hem kom jag på att jag hade glömt nyckel och ingen var hemma så fick stå ute i kylan i 20 min typ och höll på att frysa till is.. Så kallt ute!
Sedan gjorde kag varm oboy och satte på några avdnitt av julkalendern som jag hade missat!
Sedan har gjorde jag klart både min svenska inlämning tills imon och min bildutvärdering, sååå skönt!!
Nu ska jag sova, Godnatt sötnosar!


New in!


Påväg hem ifrån PRAO!!


Gooodmorgon!!

Har sovmorgon idag till 8.40 såå skönt!
Idag så är vår Svenska lektion inställd så vi slutar vid 1!! Hörs senare!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3180660/images/2012/pic_50c197f9ddf2b3136b00153f.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3180660/images/2012/pic_50c197f9ddf2b3136b00153f.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3180660/images/2012/pic_50c197f9ddf2b3136b00153f.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3180660/images/2012/pic_50c197f9ddf2b3136b00153f.jpg" class="image">


Sov såå gott!!

... Fredag imon!! Weey, har bara matteprov imon sen kan jag andas ut! Vi hade fysikprov idag och det gick super, så jäkla gött!!
Efter skolan kom Freja hem till mig, och jag fixade iordning henne för deras nobelfest! Hon blev verkligen hur fin som helst!!

Sedan har jag gjort lite spanska läxa, och chillat!! Såg även ett avsnitt på julkalendern, missade det i morse!
Men nu måste jag sova så nattinatti!!


4 DECEMBER 2012

Hej på er!
... Gud har alltid sån otur, har åkt på vintersjukan!! :(
Har inte alls mått bra, var både hemma i går och idag ifrån skolan. Har haft sån otrolig huvudvärk att jag knappt kunde ta mig ur sängen! Jag började även må illa i söndags och haft hög feber, så är rätt säker på att det var vinterkräksjukan!!

Japp, Men nu har jag vilat upp mig i några dagar och vet inte om jag ska gå till skolan imorgon men hoppas på det det!!
... Något positivt är iallafall att snön äntligen har kommit, så mysigt när man vaknar på morgonen!!

Hoppas ni har haft en bra dag! Kram