TISDAG 27 NOVEMER

Hejsan! Har inte hunnit eller haft så mycket till att blogga, har typ 4 prov och massa inlämningar!! :(
men jag ska klara det!! :D
I lördags hade min skola något som kallas julbazar, det är ett litet roligt event då alla klasser på skolan få stå och säja lotter, godis eller julsaker typ! Så får kompisar och familj komma och handla eller gå runt! haha, men det var väldigt mysigt, och kul att träffa vissa som man inte sett på ett tag!
Efteråt så kom mina älsklingaaar sara, emma, josse, anna och vendela hem till mig. Vi åt lite gott och körde anden i glaset...första gången för mig, så jag var skit rädd!
Senare sov emma över! På söndagen var jag bara hemma och plugga vila upp mig då jag har varit lite små förskyld. 
Eftersom vi hade julbazaren på lördagen så är alla på skolan lediga på måndagen, så hela måndagen var jag helt ledig! Bara 1 och en halv vecka kvar tills prao, och sedan är det ju jullov!!! wieee, veckorna går sjukt snabbt!
 
Jaja, hoppas ni haft en bra helg och start på veckan! Puss! ♥
 
Här kommer lite blandade bilder! 


Bustier/ bikbok

 

Har gått och blivit helt kär i dessa som precis kommit in på Bikbok. Underbara! Båda är riktigt snygga men gillar nog den vita mest skulle jag tro.. Tyvärr ekar det rätt mycket i min plånbok nu och att önska sig i julklapp känns ju ganska onödigt då dom säkert kommer ta slut fort. Men men, fina är dom iallafall! Från Bikbok somsagt och kostar 299:-/styck.


22 NOVEMBER 2012

Idag var en sån dag jag bara ville ligga hemma i soffan och kolla på film hela dagen, dricka varm choklad och mysa! Men drog mig iallafall till skolan, helt okej dag! Slutade runt 4, det tråkiga vädret ger mig huvudvärk men ska försöka plugga lite nu!
Hoppas allt är bra med er! Puss!


Dagens- army


Julklappstips/ familjen


TILLBAKA!

Hej igen! Var ju ett tag sen.. Kände att jag behövde ta en paus från bloggen ett tag har verkligen endast haft plugget i hjärna...bli klar med allt!
men nu klira ju i mina fingrar och har faktiskt saknat att blogga! Tar nya tag!

Den här onsdagen har gått åt till att plugga... Så skönt har verkligen hunnit med att bli klar med mycket, så jag kan slappna av resten av kvällen! Lite roliga inlägg ska jag också försöka hinna med. Puss!


SJUKLING

Jahapp, då har man gått och blivit sjuk. Kände på mig redan igår att det var på gång så vart inte direkt överaskad imorse när jag vaknade. Har varit hemma från skolan och bara tagit det lugnt, kollat tv, varit ute med vovven och ätit lite. Det verkar bara bli sämre också... Segt! Får sån ångest över att jag missar saker i skolan men får väl jobba ikapp hemma lite. Jaja, hoppas ni mår bra och är friska & glada!


PORTKOD 1321

 
 
Har ni hört talas om portkod serien? Jag läste om den på några bloggar och hörde bara massa positiv kritik, men var ganska tveksam ändå, brukar inte gilla svenska serier. Men gav denna en chans och har sett alla avsnitt hittills. Gillar den faktiskt! Lite b kanske, men annars väldigt bra. Lätt att relatera till en riktigt ungdomsserie.
Tycker ni ska se den! Det har bara kommit ut 5 avsnitt än så länge, ni hittar dom på svtplay!

WANTED

 
Så fina saker! Måste bara älska paljettklänningen i mitten, helt perfekt!

PÄLS

 
 
Är i desperat behov av en pälskrage eller vad man ska kalla det till min jacka. Dessa ovan kommer från monroeworld.se, men är rätt dyra.. Är det någon av er som har något tips på bra/billiga/äkta/fina pälsar i Göteborg? Helst butiker då alla pälsar skiljer sig lite från varann om man skulle beställa från internet. Jaja, behöver all hjälp jag kan få! Puss! 

I'm back in the game!

 
 
 
Hejhej!
... Riktigt längesedan nu. Senast var i sommras eller?
Som ni kanske märkt så har jag inte prioriterat bloggen så mycket. Men det ska det bli ändringar på känner mig riktigt motiverad nu så det ska nog bli braa! Har haft väldigt mycket i skolan, så det är därför! 
Men ska inte babla på för mycket... Fredag idag så himmla skönt, är det bra jag som tycker eller går veckorna skit fort?! Haha, snart jullov!! 
Idag så slutade jag vid 2 tiden efter så kom josse och anna hem till mig. Vi åkte och köte thaimat och kollade x-factor och bara mystee! Mina favvisar!
 
Nu ska jag gå och tvvätta av mitt smink och sedan sätta på ett avsnitt av gossip girl! 
Puss och kram på er!