Hemma med Spagetti-ben!

... Jag och Sara var på MRL passet och kom hem för ungefär 40 min sedan. Passet var jättekul men otroligt jobbigt!
Nu har jag ätit och ska snart hoppa in i duschen och sedan skriva klart min IUP!
Puss


Torsdag!

.... Hej! Idag hade våran dkola friluftssdag och det var samling vid 11. Fick därför sova ut lite, såå skönt!
Vaknade som sagt runt 9 hemma hos Josse efter en riktig myskväll med henne och Anna. Vi åt popcorn, choklad, kollade på Pll och bara snackaaaa! Vollybollen var också lyckad dock tog det typ 1,5 timma hem... suck!
Är iallafall hemma nu och ska göra mig i ordning lite för att sen åka till gymmet med Sara för att gå på ett MRL pass.
Vi hörs!


Godmorgon!

Godmorgon på er! Vaknade för en två timmar sedan och har sen dess bara myst och kollat på O.C!
Har studiedag idag, såå skönt. Lite senare ska jag nog in och träffa tjejerna och kanske en sväng med mamma till Ikea. Nu ska jag och mammi äta lite goo brunch! Men jag hör av mig under dagen, puss!


Mina vårjackor

Från vänster: Femme design, HM, New Yorker, Odd Molly, Chelsea, HM, Odd Molly, Jofama by Kenza och Lindex.


Drömresmål

Tokyo

Maldiverna

New York

Australien


Candice Swanapoel

Denna kvinna är nog världens snyggaste kvinna i hela världen. Jag älskar hennes stil, , ansiktsdrag, hå roch kropp!!

GOSSIP GIRL - BLOOPERS

Åh, är helt beroende av Gossip girl och denna video är så jävla rolig! Haha, älskar 2:23 och kan heller inte låta bli att dö en aning över hur snygg Chuck bass är... 

Inspiration


Min helg!

 


Fest/ Vardag


Helg!

Ännu en dag avklarad och äntligen helg. Veckorna går så himla snabbt och det är bara 32 dagar till påsklovet, gaaash!
Slutade vid 2 och sen dess har jag bara tagit det lugnt, ätit bullar och kollat på en film som hette Dr. Dolitle .... Någonting... För det var med hans dotter, det är den bästa! Den andra heter bara. Dr Dolitle och den är inte lika bra! Haha. Ikväll vet jag inte vad jag ska göra antingen vara med My buddys eller med la family få se fram mot kvällen! Puss


Cubus- Justin Bieber collection


Lyx vs Budget


New in!


Inspiration


Selma Lagerlöf Spa+

Tänkte lägga ut lite bilder på hur det ser ut, tog dom lite snabbt så dem har inte bästa kvalitén!
.... För er som undrar, så står pluset inte för överviktiga haha, utan för att det finns två Selma spa och detta var det lite extra eller finare typ!


Julia dagen! 16 februari

Gissa vilken dag det är idag? Det är Min namnstad, Julia dagen! Weeehoo
Grattis, grattis till mig!
Idag så valde jag och mamma att vara på Spat hela dagen, medans resten av familjen åkte lite skidor. Åt en supergod frukost, gick på passet vattengympa, pluggade lite, gick på passet "stepp och styrka", bade och bastade på eftermiddagen för att sedan äta en good middag och efterrätt såklart!
Njuter varje sekund haha! Nääe men jag har det verkligen super! Puss


Happy Valentine's day!

... Love is in the air...
Glad alla hjärtans dag på er! Sitter i ett relaxing rum på hotellet, super skönt. Kom ut i backarna vid 10 tiden och har åkt sen dess, det fick bli snowboard för min del idag. Lärde mig både hoppa och snurra en 360! Hihi duktiga jag!
Har ialla fall hastverk riktig mysig familjedag, och ska strax bada och basta lite. Imorse fick jag och mina syskon små alla hjärtans presenter, eller mest godis! Haha! Hoppas ni alla får en mysig dag och sprider massa kärlek! Kram på er!


Livet leker!

Hej! Allt bra med er? Jag mår prima, kunde inte ha det bättre. Åkte hemifrån vid 11 och var framme vid 15. Jag kanske inte har berättar vad jag ska göra? Vi ska bo på Selma Lagerlöf spa från onsdag till lördag. Hotell Selma ligger i Sunne och därför ska vi även kunna åka lite skidor... Haha, inte för att det är några värsting backa direkt, men det ska bli mysigt! Så kan man välja att antingen vara på spa avdelningen och relaxa eller åka lite skidor. Hihi super skönt!
Nu är vi iallafall tillbaks på rummet efter att tillbringat eftermiddagen i badet och bastun. Vi har även ätit en god middag och chillat i lobbyn! Med några goda vänner till oss som ska sova över här en natt för att sedan forsätta till Sälen!
Nu ska jag sova så jag orkar med skidåkningen imon! Puss

https://cdn3.cdnme.se/3180660/6-3/pic_511c15759606ee7cb7a4bc37.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/3180660/6-3/pic_511c1575ddf2b34607035860.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/3180660/6-3/pic_511c1576ddf2b3460bfc98c9.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/3180660/6-3/pic_511c1579ddf2b345bcbfea40.jpg" class="image">


♥♥SEMLOR IN MY HEART♥♥

 
.... äntligen är den underbara dagen här, dagen jaag har gått och räknat på. Nämnligen semle-dagen! Finns det något mer underbart en två nygjorda semlor, när grädden fortfarande är lite knastrig... åhh, får munorgasm typ. Haha, näme jag ÄLSKAR verkligen semlor och jag kan äta nästan hur många som helst. JAG FÖRSTÅR MIG INTE PÅ DEM SOM KAN KLAGA PÅ EN SEMLA, HUR KAN MAN HITTA NÅGOT FEL PÅ EN SEMLA? Folk som påstår att det hade varit godare om man tog bort mandelmassan och grädden och ersatte med vaniljkräm. SERIÖST VANILJKRÄM, uhh! NÄä, men har hittills ätit 7 st och kommer nog äta minst lika många till. Provade att äta en mini-semla, har ni sett dem? Jättesöta små varelser, perfekta som små aptitretare till maten.
 
Vilket semle-inlägg det blev! Påtal om ingenting om 4 dagar har jag namnsdag, me and Julius.♥♥ Congratzzz!
Idag beställde vi även våra tåg biljetter tilll JUSTIN BIEBER!! Längtar så jag spricker, den bästa födelsedagen verkligen! Lovar han kommer ta upp mig på scenen. :P haha, jag har twittat till honom så hoppas att han har sett det!! hihih, hoppas, hoppas, hoppas! Nu är jag på riktigt flams humör och kan typ skriva hur lågt som helst, men är super trött och ska sova efter några avsnitt av o.c! .... Vad det någon som märkte av att jag inte skrev gossip girl? Haha, jag har tragiskt nog sett klart alla säsonger och börjar därför titta på o.c. Inte för att jag tror att någon serie någonsin kan ersätta gossipgirl! :(( Depmode! Godnatt sötnosar!

GO´mojon!

.... Vaknade för en timme sedan ungefär, har degat framför tvn och åt precis frukost. Det fick bli pannkakor idag, mums! Idag är mina planer plugg, har både hkk, so och no läxor... suck! Vem ger en läxor under lovet? jaja, bättre att få dem gjorda. Senare ska jag antagligen träffa Josse och Sara. Kanske hinner åka till Freeport med mammis också.
Puss på er!

Första dagen på lovet!

Hejhej! Hur mår ni? Jag mår prima, har haft en underbar dag. Vaknade vid 10 och senare vid 1 kom Vendela och Fanny, vi hade en riktig njutar dag med god mat och massa bad närmare 3 timmars bad haha!
Vid 5 hämtade julia, Julias pappa, farmor och Sara mig. Vi åkte in och satt i publiken på smartare än en femte klassare. Det var verkligen jättekul, skrattade typ hela tiden och Lasse var skit roligt! Riktigt lyckat!
Kom hem för en timme sedan och har bara ätit lite nudlar och sådär. Hoppas ni alla mår bra, så hörs vi snart!


INSPIRATION


Puss på er!

... Gash jag är helt slut, idag har det vakt fullt upp! Mormor, morfar och Berit gick för en halvtimme sedan ungefär dem åt middag hos oss! Jättemysigt! Nu sitter jag och kollar på valentine's Day! Älskar den filmen, går på 5 an så Koooolla!! Puss


DREAM HAIR

 
 
Min kamp för längre hår fortsätter! Jag har dock blivit riktigt duktig med mitt hår om jag ska vara ärlig. Förut tvättade och plattade jag håret nästan varje dag, fönade det och torkade ut håret massa, till slut gick det bara av i topparna och blev jätte slitet. Men nu tvättar jag håret ca 2-3 gånger i veckan, plattar det väldigt sällan och låter det bara vara. Märker verkligen att det är bra för mitt hår. Har ni några tips på hur håret ska hålla sig friskt och växa bra? Vill så gärna ha långt till sommaren! Funderar lite på balsam-metoden...
 
ÅR 2011 TROR JAG, HADE RIKTIGT LÅNGT OCH FRISKT HÅR DÅ!
 
 

10 februari

Godmorgon!
Har inte bloggar på några dagar, men NUUu bloggar jag!
Så himla skönt med lov, igår så försökte jag göra klart mitt hkk arbete innan jag åker på onsdag, så nu är jag nästan klar med det! Jag blev även jättesugen på att baka, har inte gjort det på jättelänge! Så kladdmuffins med frosty och lite dekoration på blev det, mitt hederliga recept mums!
På kvällen åkte jag, josse, Jacob in till melodifestivalen i Scandinavium. Det var jättekul att ha sett live, alla ballonger och glitter! Mina favoriter var Anton och Sean banan!
Nu ska jag äta frukost och sedan träna med Sara och Sofia!
Puss på er!


Lyckat prov + god mat= lov!


8 Februari

Godmorgon! Idag ska vi göra vårt sista nationella prov i svenska. Tycker att det har gått väldigt bra hittills så det ska nog gå bra idag också. Som tur är så får vi skriva på datorer, då vi ska skriva på 3 timmar tror jag. Hade fått världens kramp i armen annars!
Men efter provet får vi gå hem så det är jätteskönt och sedan är det lov!
Puss på er!


Dagens


GINATRICOT


Onsdag 6 Februari

Är det december eller!? Så deprimerande väder.. Blir arg! Vi får iallafall ha det lite ljust längre nu så det är ju skönt. Har haft riktigt bra dag, nationella provet gick toppenbra! kunde inte med att sätta på mig vanliga, obekväma kläder, så det fick bli mjukis för mig! Såå gossit!
Efter skolan åkte jag och Sara till gymmet, haha har blivit träningsfreak. Tänkte ta något och äta nu och sen blir.. wait for it.... plugg såklart. Vi hörs senare, puss!


HOW TO MATCH - PALJETTKJOL

Jag älskar paljetter! Mitt nya favoritplagg har blivit paljettkjolen och jag kan knappt vänta till sommaren då dem kan börja användas. Hade dock inte tackat nej till den över, helt perfekt, men det kommer från Gina för ungefär ett år sen och finns inte kvar idag tyvärr. Här är iallafall två exempel på hur man kan matcha den, till dag och kväll. Älskar båda och kan inte bestämma mig för vilken outfit jag gillar bäst!


Inspiration - Sovrum


TISDAG 5 FEBRUARI

Haha, bjuder på några groteskt fula bilder på mig och Fanny påväg ipp till Sälen!
 
Hejhej! Äntligen är tisdagen över och det är en dag närmare helg! Började 8.20 idag och gick till 3 , hade världens sämsta morgon men sen har dagen faktiskt bara blivit bättre. Efter skolan åkte jag och Sara till gymmet och kom hem vid 5. Sen dess har jag hunnit plugga lite och städat mitt rum. Imon är det ännu ett Nationellt prov, i läsförståelse denna gången... Lite nervös, men det kommer nog att gå bra. Dock så är skrivningen i 3 timmar så jag måste ladda upp med godis och dricka! Haha, kanske ta med en kudde också då det inte finns några obekvämare stolar än våra.
Ska kolla ett avsnitt gossipgirl, sen måste jag sova måste vara på allerten imon! puss! 

Feb. 05, 2013


HOW TO MATCH - LEOPARDBLUS


Måndag 3 Februari

Hejhej kompisar! Hur mår ni? Jag mår helt okej.
Spanska provet gick toppen, så det var skönt. Idag hade vi klättring på gympalektionen det var jättekul, dock så hade vår gympalärare glömt att boka för dem "höga" klätterväggarna så vi fick vara på dem man inte behövde sele på.
Har iallafall haft en jätteslapp Måndag.
Kom hem och gjorde en smothie och en frukt tallrik medans jag kollade igenom lite matte då jag ska göra en diagnos imon. Justde jag målade mina naglar också, haha! Godnatt puss på er!


Melodifestivalen!

Är hos Sara och kollar mello! Jättemysigt! Har ingen favorit hittills, gosa kanske? Eller skylines? Men älskar programledaren anagina, så himla skön!
Vi köpte Thailand och massa godis, popcorn, glass och chips som vi sitter och mölar! Hoppas att ni har en härlig lördag kväll!


Lördag 2 Februari

God morgon, eller god förmiddag kanske man ska säga... Haha, har haft en underbar morgon, lång duschat och fixat i ordning mig! Har även suttit och pluggat spanska, då jag har prov på måndag. Vem sätter ett prov på en måndag?
Men kom precis hem efter att ha gått en promenad i det härliga vädret med mami. Träffade både, Julia, Alice, Johanna och karro! Jättekul, var så längesedan vi sågs. Nu ska jag plugga lite till, senare ikväll ska jag träffa lite folk åka in till stan kanske! Puss