It´s al about me ...

Jag har provat på en "lär känna mig bättre" en gång  innan, då det inte gick så bra!
Så jag tänkte prova detta på nytt fast denna gången med lite midre dagar och mer om MIG - fakta som person. Så ni förhoppningsvis lär känna mig lite bättre, och får veta lite mer om mig. :)


Dag 1. Presentera mig själv.
Dag 2. Min familj.
Dag 3. Det här finns i min väska.
Dag 4. Mina närmsta vänner.
Dag 5. +10 fakta om mig.
Dag 6. Min förebild.
Dag 7. Bild på en barndomsvän.
Dag 8. Den senaste resan.
Dag 9. En dålig vana som jag helst hade varit utan.
Dag 10. Before i die, i wanna...

 


Home. Sweet. Home.

KOm hem från träningen för några timmar sen, riktigt kalt. Men skönt efteråt.
Nu sitter jag i sängen och gör lite engelska- läxa samtidigt som jag har på mig en ansiktsmask, hehe välbehövt!
hade tänkt att kolla på top model sverige senare, jag tror att det är klockan 20.00 på kanal 3.
Tror att det kommer vara gryymt braa!! / love


To Cool For School.

heey guys!
Hann aldrig blogga imorse. 
Just nu har jag  So - Lektion, vi jobbar med EU ... Ifall ni undrade, hehe.
Slutar vid 2 tiden idag, och sen har jag träning ♥

Insperation - Våren.


Måndagen den 30 Januari.

Sitter i bilen nu och är på väg till skolan, vi slutar vi halv 4 idag! Måndagar är såå sega, hoppas nu får en goo dag i skolan. Puss


Sleep time.

God natt alla fina läsare!
Gjorde klart både hemkunskap och matteläxan för en stund sedan, sköönt! Nu är sjukt trött, såå jag kommer somna vilken sekund som helst. ;)
Ps, JAg lovar bättre uppdatering imorgon.



Runt alla planeter och tillbaka.

Heej! ... Förlåt! för sjukt dålig uppdatering både i gårt och idag. Men nu sitter jag och min familj + min kusin och min moster , hemma hos mormor och morfar. Vi har precis ätit lite efterrätt, efter en good lunch. Jag ska snart dra mig, för jag har träning ikväll klockan 18. 00! Men hör av mig när jag har kommit hem. Puss o Kram

Lördagen den 28 Januari.

Hello sunshines!
Bästiis och jag åkte in till torget förut för att kolla på lite saker och fuck med oss två semlor hem, hehe. Och nu sitter vi och kollar på stig Helmer- filmen medans vi mumsar på semlorna och en stor kopp te!


Teenager Post.

 


FredagsMys.

Sitter i soffan med älsklings borsan i knät! Min syster har födelsedags kalas idag, så mamma och pappa är där. Så jag fick passa gossen. Vi kollar på lite bolibompa nu, snart ska vi gå och göra lite våfflor till middag, Hehe. Hoppas ni har haft en go fredag. Puss o Kram




Just. Stay. Strong.

Har precis kommit tillbaka till skolan från att ha käkat en lunch på macdonald's.
Nu ska vi snart ha bild!!
As gött att det är fredag, jag känner på mig att det kommer bli en awsome helg!


Träningsverket here i comee!

Heyy!
Nu sticker jag till träningsverket och tränar med dem bästa!!
Idag ska vi köra Mage, Rumpa, Lår! JAg körde det i fredags också, det är skitjobbigt. Men hörs när jag kommer hem. puss :)

Sminktips - Lips.

Jag tycker att det är såå sjukt snygg att ha lite fylligare läppar, så här kommer 4 enkla steg för perfect lips!


image description


1. Markera de två högsta punkterna på läppen med en röd eller rosa läppenna. Måla sen precis, precis utanför din läpplinje. I mungipan kan man inte fuska, där måste läppen sluta där den gör. Markera inte för mycket utanför, då är risken stor att det ser onaturligt ut.

2. Om du fyller i hela läpparna med en läpparna med penna blir det snyggare + att man slipper en skarp kant från läppennan. Som en bonus sitter läppstiftet då bättre! Välj den färg du vill ha på dina läppar. Använd gärna en pensel när du sätter på läppstiftet, då blir det snyggare.

3. För att få läpparna att pluta mer använd en ljus ögonskugga eller en ljus kajalpenna och måla lite ovanför de två högsta punkterna på läppen. Det gör så att överläppen ser större ut! Men använd inte för mycket, då kan det se ut som en mjölkmustasch.

4. Det sista man ska göra är att lägga på ett lager läppglans. Om du har använt en rosa penna och rosa läppstift, passar det rosa glosset bäst. Har du valt röda läppar är det ljusa glanset perfekt. Antingen tar du glanset över hela läpparna, eller så tar du lite på en pensel på mitten på underläppen. Det gör så att läpparna ser plutigare ut.



Tisdagen den 24 Januari.

Sitter och skriver lite på min teknik- rapport nu, ska ha redovisning imon... hehe, och jag har inte kommit jättelåångt direkt!
... JAg tänkte fråga er ifall det kunde vara roligt med lite småtips som bra hudproducter , snyggaste lockarna, perfekta fylliga läpparna mm. haha, skulle det vara kul? :)

Jag hade inte på mig något speciellt idag,väldigt slappt. 
men här kommer dagens:


image description
image description

Svart tröja/ baksidan är transparant : Ginatricot
Byxor: Weekday
Skärp: Hm 



Runway Dreamz

Runway Dreamz. Sjukt Snygga trashade jeans- shorts i massor av olika färger och mönster som passar alla stilar.
Stor Tummen upp!

-

Sitter i skolan nu och räknar matte!
... Måste jobba nu bloggar mer när jag kommer hem. Puss


Good Kväll.

... Har nyligen  tagit mig en låång dusch, vilket var väldigt skönt. För idag i skolan så fick vi disikera en gris, och det stank verkligen bajskorv ... allvarligt jag fick kräkningar! Och det värsta var att lukten satte sig i kläderna, så man fick gå runt resten av dagen och lukta lite sisådär gött! men jaja, vad ska man göra. Nu ska jag sätta på tv:n och kolla på mammor och minimodeller!
Sleep tight and don't let the bedbugs bite you.


Think less. Live more

Eftersom jag nu inte har bloggat på ett tag tänkte jag snabbt berätta lite om min helg. Det Började i fredags då jag hade skola som vanligt, men gött att det var fredag! På kvällen åkte jag och tränade på sportlife, där vårt fötbollslag körde MRL = mage rumpa lår. Hur jobbigt som helst, men as gött efteråt!
Lördagen chillade jag mest mådde sådär...

På söndagen så började jag dagen med en trååkig gudtjänst, och sedan åkte in till stan med josse och anna! Vi gick och kollade lite i affärer och jag köpte lite saker. Sedan frammot 6 tiden så överraskade jag och anna, josse med att gå på en restaurang som en liten försenad födelsedagsmiddag. Eftersom vi aldig hade fått chansen att gratta henne. Vi gick till en liten italiensk pasta restaurang som hette Da Vinci. Jättemysig, så där satt vi ett tag och hon fick en lite present och såå. Det var hur lyckat som helst.

HOppas ni också har haft det bra i helgen?
 
image description
image description
image description


Back on track!

Heey!
Som ni kanske märkt så stängde jag av min blogg, jag tog en liten blogg pause! Men nu är jag tillbaka, full med insperation som jag ska dela med mig av. Jag ska uppdatera mycket oftare och ge er lite småtips vid olika tillfällen. Jag ska försöka få igång en 30 dagars eller något liknande, för att presentera mig ordentligt! vilket jag aldigt har hunnit göra. Man kan säga att jag börja bloggen på nyttt. Fast detta året så kommer den att vara bättre, snyggare, roligare för er att läsa!
Hope you like it! Puss o Kram Julia :)


 image description

Gårdagens/Dagens.

Här kommer gårdagens och dagens outifts. kram :)

image description
- Tröja - American Vintage
- Byxor - Ginatricot
- Skärp - Hm
- urbanears- Raspberry
image description
- Lackadtröja- Ginatricot
- Byxor - weekday

I'm not fat, my stomach is in 3D.

Hoola! Här kommer ett inlägg som skulle ha publicerats i förmiddags, men blogg.se sappen suger fett! Som alla kanske vet, men här kommer det:

Nu sitter jag på espresso house inne i stan. Vi ska fika lite innan vi ska och kolla på filmen New Years Eve. Den verkar väldigt bra, få det ska bli kul! Zach efron är med så den kan inte vara tråkig. Hehe! Men vi hörs sen. Pussi :)


you can fake a smile but you can't fake happiness

Sitter nu och myser i soffan efter en film  som hette new york minute. Den var faktiskt väldigt bra! Det var Mary Kate och Ashley Olson som var huvudskåderspelarna. Det handlade om de två tvillingarna som var helt olika varandra och upplever en hektiskt dag i new york tillsammans. Då dem stöter på en massa trubbel och roliga händelser mm. Svår att förklara men den var riktigt rolig och sevärd. Så den får 9 av 10 brödrostar av mig! hehe.. Men hur som helt nu ska vi nog snart upp och fixa i ordning sängarna. 


Vendela Rydbäck.

Hade tänkt attt göra lite länkbyte och så, du vet mannen!
Så här kommer en fet bra blogg, som den fetaste mannen haqr. Nämnligen  Wiwi!!
Hon är cool, roligt och läsvärd. För att komma till hennes blogg klicka här!


N . E . W

image descriptionimage description

FRANSTRÖJA - FAV - TARA

image description

JEANS MED SLITNINGAR - ZARA

The city.

Heej!
Kom hem för en stund sedan, efter att ha varit inne i stan med Sara. Vi åkte in dit vid 12- 13 tiden och käkade lite lunch gick i affärer och bara chillade. Sen ikväll kommer Sara sova över här, myyys! Köpte även lite grejor, som ni kan få se sen. Pussi <33


Manchester- åkning!

Heey gossar!
Vilken morgon asså, jag och Freja bestämde oss för att vara först ut i backen och köra Manchester! Eftersom vi alltid kommer ut så sent i backen. Så vi gick upp klockan 8.40, då vi satte på oss kläder och så. Sen när vi kommer till backen. Få ser vi att det är folk som har ställt sig vid liftarna längst upp, så att drm skulle komma först. Så vi fick ställa oss bakom dem och när vi var på toppen skyndade vi oss bort till "storbanken" där vi var först! Helt orörd mark, jag och Freja åkte stots åttor över hela backen! Haha. Så härligt vad det!
Sedan ser vi en kille komma efter oss som försökte åka före oss! haha! Det var skitkul. Sen kom vi hem och åt frukost.


Fikapaus!

Är i toppstugan nu, blåser så jäkla mycket här uppe! Men väldigt mycket snö. Ska bli kul att åka hem imorgon, och träffa alla kompisar och allt!


Myspys!

Hello!
Sitter nerbäddad i soffan med filtar och på! Och kollar på mean girls. Till detta sitter jag och mumsar på vaniljglass med varma hallon över! Mumsi, mumsi!
Ska snart ut och åka lite kvällsåkning!
Thao.


Help!

Heej bloggen!
Passar på att bloggar lite i det hela kaoset! Det är nämligen så att hela Branäs har strömavbrott just nu, så alla liftar är avstängda och elektriciteten har stängts av, hehe!
Så ni sitter vi fast nere i dalen och kan inte ta oss upp till stugan!
Önska oss lycka till! Kram


Middag!

Heey!
Hoppas ni har haft en gyyym dag?
Det har iallafall jag, familjen Pantic åkte härifrån i går eftermiddag och familjen Nordelöf kom i förmiddags, så nu sitter vi i ladans restaurang och äter födelsedags - middag, för att fira min syster dom fyller 11 år idag! Grattis.
Ska försöka uppdatera lite bättre imon, puss :)


Spring Looks.

I vår kommer det att vara inne med starka färger, klassiska ränder och blommönster!
Här är några inspirations bilder. Kläderna hittar ni på hm's kollektion.


HAPPY NEW YEAR!

Gott nytt år allesammans!
Hur känns det då, så här i efterhand?
Jag tycker det känns lite konstigt att säga ett det är år 2012 nu! Men man vänjer sig! Hehe...
Hursomhelst jag hade en toppen nyår! Med gott folk,badtunna, tomtebloss och något glas champagne! Det är är livet det!
Dock så lovade jag som nyårslöfe att läsa mer böcker under året... Hehe.. vilket jag inte riktigt är så säker på, brukar inte läsa så mycket. Men det ska jag nog klara av! Här får ni lite bilder från idag. Kramisar :)