Bästis! ♥♥♥

 
 
 
 
 

MIDSOMMAR

... jag har helt glömt att berätta om min midsommar. PÅ midsommar var jag på vårt ( mormor & morfars) sommarställe som ligger på en ö som heter Resö, ligger mellan strömstad och gräbbestad.
Vi åkte upp tidigt på fredagmorgon och åkte hem vid 2 tiden på söndagen.

Vi hade jättetur med vädret solsken och varmt hela dagen. Det var dans och lekar runt midsommarstången, och mycket god mat. Smakade sill för första gången, har aldrig vågat prova innan!

Det var en jättemysig midsommar! ... det var en liten trögstart på mitt sommarlov, men nu känns det riktigt gött!

Hoppas ni hade en härlig midsommar, puss på er!
 
 

19 Juni 2012


Dagens!

Skinnbyxor: H&M
Oversize - tröja: Carla Giannini


Sommarlov!!!


Sveriges Nationaldag.

Hej!
Idag har varit en riktigt skön dag. Det började med att vid att strax efter 12 åkte jag hem till Emma, då vi direkt tog bussen vidare till åkeredshallen och köpte med oss lite gotti mat! Sedan kom Frida och vi åkte ner till Emmas båt!
Det var jättemysigt och vädret var jättebra!

Kom hem vid en strax efter 17 tiden, då det var snabba puckar med att duscha och byta om för att sedan åka till några goda vänner och äta middag!
Vi hade det jättemysigt och roligt som vanligt! Och nu ska jag gå och lägga mig, är jättetrött! Högs imorgon!
Puss & kram


Vogue Paris 2012


Haircut

Om inte jag hade hållt på och sparat ut mitt hår hade jag lätt klippt mitt såhär! Så jävla snyggt, och en av dom finaste frisyrerna jag vet. Lite slarviga lockar och luggen exakt sådär bakåt. Gillar det verkligen, snyggast på blonda enligt mig men fint på brunetter också! Älskar detta håret!


Söndag!

Hejhej! Fasen vilken seg dag.. Juni in my ass asså. Inte alls fint väder ute och blåser skit mycket! har inte rört mig utanför huset en meter och kommer inte göra heller... Just nu sitter jag ute på min balkong med flera lager kläder, och en stor godig filt haha! Gör matte
och en slöjdgrej som ska vara klar imorgon! Får försöka jobba på det sista nu innan det är lov!!
Hoppas ni mår bra och får en fin söndag. Puss!


1JUNI 2012


Hejhej! Fredag och 1a Juni idag.. Vädret hade väl kunnat varit lite bättre. Fan sommar på riktigt nu ju! Men så är det väl här i Sverige. Idag slutade jag vid 3 ungefär, gjorde klart de sista läxorna!! Så himla skönt!
Denna dagen har gått så himla fort! idag var det bara hemmakväll med let's dance och familjen så det var mys! ! Hoppas allt är bra med er, puss!