Inspiration


Dagens!

Blus: object
Jeans: Bikbok
Skor: Prime
Jacka: Jofama by kenza


Bilder ifrån veckan!


Våffeldagen + min helg

Hejhej! Jag har inte bloggat på någa dagar, eller en vecka? Haha! Har haft väldigt mycket i skolan och kan tyvärr inte andas ut än. Har ett musikprov på onsdag som jag absolut inte är redo för. Idag är det ju våffeldagen och då är det ju ett måste att äta, så vi åt våfflor, gulaschsoppa och lite annat gott plock nu som middag mums! Idag slutade jag vid tre, vår näst längsta dag men den gick hyfsat snabbt! Min, Jooses och Annas spanska pjäs ägde btw!
Bäst är vi!!

Ihelgen hade jag det bara super deg! Då det var strålande sol och många plusgrader har jag bland annat varit ute och solat. Jag har även hunnit med och träna, ringa sommarjobb, pluggat. På lördag kvällen åkte jag till Sara, dit kom sedan Frida, Josse, Anna och Alice. Vi träffade sedan kricke och några andra. haha, kommer inte ihåg deras namn, gaash! :p Vi hade iallafall en super kväll, med mycket skratt och kärleksdrama!! Haha!
Hoppas att ni har haft det toppen braa! Puss


Dagens/ gårdagens'


H&M summer 2013


CHANEL - KARL WHO?

Untitled #2
 
 

Mango och film!

Åhh, nationella provet gick jättebra! Tror jag, haha det kändes så i alla fall! Nu unnar jag mig med mango och filmen friends with benefits, den är super bra! See u later!


Äntligen hemma! (Skulle kommit upp igår)

... Mina ben är som spagettis, gav verkligen 100 så det är super skönt efteråt! Dock så fick jag lite ont i halsen, vill verkligen inte bli sjuk! Nu skaa jag hoppa in i duschen och sedan äta lite kvällsmat! Puss


Pluggar!


Igår och idag!

Goomojjo'n!
Ushhh, vilken panik jag fick när jag vaknade och såg ut genom fönstret! Trodde att våren var på väg.... Hoppas det har försvunnit i tid till min födelsedag!
Igår var jag med Sara och Fanny, vi åkte in till stan och myste! Åt thai mat och kollade affärer, fick dock inte med mig något hem! Men hittade två jättefina klänningar och ett par dööö snygga shorts! På kvällen var det ff, och Sara kom hem till mig. Vi hade tänkt att dra till en tjej som hette Chanelle, men det sket sig så vi hade myskväll med pizza och film!
Imorse åt vi en god frukost med pannkakor och gotti! Sara åkte precis och idag ska jag försöka plugga hela dagen... Nästan ska hinna med och träna också! Måste ta tag i plugget nu, har bara skjutit upp det! Inte bjaa!
Puss


New in!


Work for it!

... Ska strax hoppa på bussen och dra mig iväg till gymmet! Ska bli super dövt och träna lite! Tagga Beach 2013!


Fredaaag!

Godmorgon! Jag vaknade runt halv 9 tiden, haha usel på art sova ut! Menmen, eftersom vi har skolbygge idag så är alla på min skola lediga hela dan gör att jobba och samla in pengar till en bu som heter sierra lione tror jag den heter! Så nu har jag hållet på i 2 timmar och städat och gjort fint! Super härligt, mitt rum och toaletterna och botten våningen skimrar!
Haha, nu ska jag och mamma till torget och kolla lite! Och sedan blir det kanske lite plugg, träning eller kompisar!
Puss

Hehe, det är inte kaffe på bilden utan oboy!


Godnatt, måste sova nu!

Oj, helt sjukt vad snabbt tiden går när man har fastnat framför datorn! Jag såg ett jättebra avsnitt av O.C och var tvungen att se ett till! Gaaash är beroende! Imon har vi något som kalkas operation skolbygge, det menas med att man ska jobba hela dagen för att sedan sänka det till de fattiga barnen! Jag ska nog vara hemma och städa lite eller så åker jag in till pappas jobb! Godnatt!


♥♥ BÄSTA RESAN ♥♥


In the gym 💪


Tisdag!

Hej! Ännu en dag avklarad, halva veckan har redan gått! Härligt! Något som inte var lika härligt var vädret, jag som äntligen trodde att vårvädret hade kommit. Men nepp, det skulle minsann börja snöa! Min läxhjälp kom vid halv 6 och gick vid halv 8, hon var bra men väldigt annorlunda! Haha, en riktig liten trädkramare! Men hon var duktig så man ska inte dömma!
Nu har jag gosat ner mig i sägen med en kladdkaka med hallon och satt på filmen legally blond 2! Ettan är klockren så hoppas att tvåan håller måttet!
Puss på er!


Godmorgon!

Ligger helt död i sägen, sjukt jobbigt att gå upp idag! Vill bara stanna i min gosiga säng!
Men snart kommer pappa och tvingar mig upp, så bäst att jag fixar det själv!
Idag slutar jag vid 20 över 2 vilket är jätteskönt! Senare vid 5 kommer en läxhjälp, för jag är så jäkla efterbliven i fysikkkkkkk! Hörs senare!


That damn Mother - Chucker


Vårjackor - Lindex


Nu njuter jag!

Romansallad
Snäckpasta
Tomat
Ostkuber
Avokado
Bacon
+ olivolja och lite kryddor


Godnatt, sov sött!

Nu ska jag dra räcket över huvudet och nana, haha Gud va töntigt det lät men hihi jag är en liten tönt av mig!
Jag, josse och Sara drog till gymmet sjukt skönt var det, och kom sedan hem till världens godaste middag mums!
Puss på er, hörs imon! Då är det min pappis födelsedag, gratizz!!


Svar!

Vart köpte du de Replay skorna, och var det längesedan? Kram
Replay skorna är köpta i butiken Nilson shoes på frölunda torg. Jag köpte dem i slutet av sommaren förra året, så tror tyvärr inte att dem finns kvar. Men kolla det kanske finns några liknande. Kram på dig!

 

 
 
Sjukt bra blogg! Vart kommer den fluff lampan ifrån? Haar letat efter en sån jättelänge!
Tack så mycket! Haha, flufflampan. Nee, men lampan är köpt på Ikea och kostade runt 1000 lappen. Älskar den, den är super fin i verkligheten så åk och kolla! 
 
 
vart kommer allt ifrån?
Skor: Converse
Bootcut jeans: HM
T-shirt: HM
 
Vart har du köpt de glasögonen i cats modellen asså om det inte är äkta ray ban?
Som jag tidigare skrev så är de inte från märket ray ban, utan är köpta lite här och var. Paret längst fram är köpta på Rhodos, och dem svarta är i från en affär som heter Nille tror jag. Sedan vet jag inte med dem bruna. Men om du inte vill lägga ner så mycket pengar på ett par riktiga, så kolla  på bensinmackar och mataffärer dem brukar ha liknade. 
 

Vem var det?
Det var min duktiga älsklings Anna! Visst sjunger hon bra? 
Här är en gammal bild och en pragbild på mig och annapanna!! 
 
 
Vart är outletten?
Om jag ska vara ärlig har jag ingen aning, vet inte ens vad affären hette och eftersom jag har uselt lokalsinne vet jag inte ens vart vi var haha. Men skulle gissa på att det var inne vid vasa stan. Det var en rätt bra outlet, dem hade nästan 70% på allting, köpte dock ingenting då det var rätt utplockat. 
 
 
Såå söt! hur gammal är han?? Jättebra blogg!
 Tack vad gullig du är!! Min lilla prins är sex år gammal.  
Rätt gammal bild på min lilla prins!
 
Hej Julia, din blogg är verkligen grym samt du. Jag älskar kläder som du också värkar men vet inte riktigt hur jag ska hitta just min stil. Kan du gr lite tips på fina outfits från Gina eller andra affärer (har x-S! Tack i förväg
Hejhej, tack så mycket sötis. Vad gullig du är!
... Som du säger, det är svårt att hitta rätt stil framförallt sin egna stil. Det är först nu jag har börjat klä mig "snyggt" dem tidigare åren har jag knappt haft nån baktanke med mina matchningar. Men jag kan inte säga att jag har endast en stil, för min stil är väldigt varierad och det gillar jag. Jag tror det enda sättet för att hitta just din stil, ska du inte försöka klä dig som någon annan utan anagligen har du den redan kanske behöver den bara piffas upp lite. Jag anser genom att matcha något modernt med något lite äldre så får du fram en snygg och unik outfit, sedan kan du välja att piffa upp eller ner outfiten med accessoarer och smink.  Det är så jag hittar min stil, genom inspiration ifrån vardagen och framföralt om jag trivs i kläderna. Men självklart kan jag försöka lägga upp lite kollage och outfits från olika affärer. Men samtidigt håll inte på och haka upp dig på endast en speciell stil, utan våga prova matcha och mixa lite påsåsätt tror jag att du kommer att känna vad som passar dig bäst! 
 

Shoes are a girl's best friend!

FRÅN VÄNSTER: SCORETT, LINDEX, REPLAY OCH VAGABOND.


Inspiration


Söndag!

Heeej! Har haft en jätteslapp dag, vaknade vid 9 och kollade på o.c och åt en god frukost! Satte mig och pluggade lite och gjorde en jättegod müsli och yoghurt mix med hallon! Mums! Nu ska jag äta lite lunch och sedan träna med Sara! Kram


Under My Shades!

Rensade lite på mitt rum och tänkte visa min lilla solglasögon samling. Älskar solglasögon och har allt ifrån skojglasögon till strand brillor. Tycker att det är roligt att ha många solglasögon för alla har ett speciellt minne med sig, haha. Varje par är unika. 

De mönstrade i mitten är i från Matthew Williamson kollektion för HM. Dem är lite annorlunda men kan vara jättesnygga om man matchar dem rätt. 

Dessa solglasögon är mina favoriter och det är dem jag använder mest. Från hägersidan, tre stycken par i Cats modellen. Dock är det inte äkta ray ban men ser nästan exakt likadana ut. Dem längst up är i svart, dem andra är i brun och dem längst ner är i kamoflage färg. På den vänstra sidan har jag två stycken par i wayfarer modellen och ett par i pilot modellen. Dem högst upp är i leopard, dem andra är i svart och dem längst ner är i från Ray ban och har svart glas och guldiga bågar. 


Min idol!


Äntligen fredag!

Heejhej, allt bra med er? Jag mår toppen, slutade vid 2 idag och åkte direkt efter in till stan med Frida, Ebba, Moa, Anna och josse. Vi gick runt och kollade på en outlet där vi mötte upp Linnea. Sedan splittrade vi på oss, haha! Och jag, Anna och Josse drog till EH och fikade och hade det bara jätteroligt! Var på riktigt flumm humör och skrattade åt allt!
Nu ska jag äta lite middag, sedan drar jag hem till Anna. Ska sova där inatt' puss på er!


Min lilla dans ninja!


Torsdag!

Heejhej, kom precis innanför dörren. Slutade vid 4 idag, vår senaste dag, men den var rätt Chill ändå. Stannade vid åkeredshallen på vägen hem och köpte lite gotti, så nu ska jag hoppa i mjukiskläder för att sedan mumsa på mitt bröd och glass! Dem hade fått in en ny smak, så var bara tvungen att prova! Puss på er!


B - O - Y - S


Dagens!


My day!

Hej! Slutade strax efter två idag, hade musik sista lektionen. Haha, har alltid skitroligt på musiklektionerna, bara flabbar och skrattar åt allt typ! Bussresan hem var inte rolig, helt smockad var den så stod helt intryckt mot fönstret och försökte små hänga på Ebba! Haha, har nog aldrig åkt i en sån full proppad buss innan. Nu har jag ätit lite mellis och kollat på top modell. Ska plugga lite ikväll oxå men annars är det lugnt!
Justde idag var det vår skolas namnsdag så det bjöds på tårta mums!!


Tisdag!

... Äntligen hemma! Haha eller kom för typ en timma sen, men aa!
Idag kan jag äntligen pusta ut, både engelskan och matteprovet fick jättebra!
Efter skolan gick jag och Anna på torget lite och kolla, för att sedan följa med mamma på en föreläsning om ekonomi. Då mamma ansåg att det kunde vara bra inför gymnasiet! Det var sömnigt men lärorikt!
Fick även hem ett par efterlängtade jeans idag, älskar dem. Kanske ska ha dem imån eller så lägger jag ut någon bild! Godnatt och puss på er'


En liten tisdags dans!


Favoriter just nu!


SÖNDAG 3 MARS

 
Hejhej! 
Allt bra? Med mig är det bara fintfint. Har endast varit hemma och degat hela dagen. Så himla skönt! 
Hadde en del plugg som jag blev klar med samt ett matteprov på tisdag jag känner mig lite halvt redo för. Idag var det riktigt vår väder så jag och Jolly passade på att gå en sväng. Det var super skönt, inte alls så kallt. Nu ska jag snart gå och lägga mig, mår nästan illa över hur mycket thaimat jag proppade i mig. Sov så gott! 

❤❤ My bedroom and wardrobe ❤❤


Me and Jolly'


Lördag 2 mars 2013

Hej! Hur har er dag varit? Min har varit okej. Har försökt plugga lite idag men tog runt 100 pauser, mfn blev klsr med lite. Har haft en riktig seg dag i stort sätt, gått runt i mjukis och chillat.
Har fortfarande grym träningsverk, så måste vila lite.

Kom just hem, har varit på bio med Anna och Sara vi såg filmen "du gör mig galen". Jag tycker att den var väldigt bra, lite annorlunda och inte alls som jag trodde men bra och rolig! Godnatt sötnosar och sov sött!


Summer outfits!