MÅNDAG 22.30

Hej på er! Idag är jag så jävla trött att jag knappt orkar hålla ögonen öppna.. Sov jättekonstigt inatt!
Riktigt seg dag!!
Efter skolan åkte jag hem till Sara för att fixa lite läxor tillsammans, så det var skönt att få gjort!

Sedan kom jag hem vid 7 och tog direkt en promenixx med Fanny gossan!!
Vad hände med vädret det är inte alls lika varmt som det har varit!! Är iallafall sjukt sugen på godis också!
Hoppas ni mår bra, puss på er!


Söndagen den 27 maj!

Hellu! Läget? Med mig är det grymt förutom att jag är lite trött! Idag har jag bara tagit det lugnt, firat mamma lite oså på mors-dag!!
Sedan har jag så mycket plugg och prov denna veckan så jag satt med läxorna typ hela kvällen, blev klar för en halvtimme sedan!

Idag fyller även min lilla prinsessa 15 bast!! Hihi, hoppas att du har haft en amazing day för det är du guldvärd!!
Vi hörs tomorrow, puss!


Best Daay!!

Åhh, idag har varit en utav de bästaa dagarna! helt underbar!
... Det började med imorse då jag fixade i ordning mig och så inför konfirmationen. Vi skulle samlas vid 10 i kyrkan förombyte och repa. Alla mina nära och kära km vid 11 ,då gudtjänsten började.
Det var hur mycket folk som helst Runt 300 - 400 st.
JAg var syper nervös och pirrig med endå väldigt rligt! vi säng cg pratade. Jag pratade om nattenspärla och dukade fram nattvardsbordet!! vilket gick jättebra, som tur var! MIn röst höll, haha halstabbletter är typ det enda jag har ätit på en vecka nu!
Sedan efter cermonin, så åkte jag med min släkt och vänner hem till oss! VI åt en jättegod buffe, med massa bomack och firande! Jag fick även jättefina presenter! är suuper nöjd!!
Efter att alla gäster hade gått, så åkte jag och sara till jossan ch friade där med lite andra goa people!!
Jag var där till en 19 ungefär sedan så kom familjen och hämtade upp mig där, så åkte vi direkt till långedrags världshus där vi åt en jätte god middag med 2 andra familjer!
Sedan så droog vi hemmåt vid en 10 tiden, och knökade ner oss i soffan då loreen skulle sjunga!
Då 2 nära familjer till oss kom och heljade tillsammans! så vi var ett gött gängsom skrek heja loreen!!  Grym var hon! och sverige tog hem segern!! Är helt slut nu! somnar när som helst, ... men grannen har fest så det blir lite svårt men jaja, jag älskar att somna till lite ljud, faktiskt det bästa sm finns!!
Jag har även haft grymt tur med vädret idag, std att det skulle regna ch vara molningt. Men inte ett molm/ regndroppen  har vistas!  Åhh, är så grymt glaaad! äntligen så är jag KONFIRMERAD!!
... tack för en riktigt lyckad dag!
puss på er fina så hörs vi imorgon, ska försöka uppdatera dagligen, har börjat gilla bloggandet igen!!
image description

Torsdagen den 17 maj.

Hej kompisar!
... Idag har jag verkligen degat, jag har pluggat en del och hade ett litet teeparty med min syster! Vi bakade scones och drack ty världens godaste te! Massa socker och lite mjölk! Mums!
Det suger verkligen min röst blir bara sämre och sämre! Jag har fått någon typ utav stämmbandsinflamation, så träna har jag inte heller kunnat göra på ett tag!! Bajs!
Hur som helst imorgon så ska jag sitta lite barnvakt, hehe få lite money! Och på lördag ska jag sova hos Sara!
Puss på er!

image description


Natti!!

... Tjenare bloggen!
Tänkte bara ta och göra ett inlägg innan jag deckar!! Är väldigt övertröööt!
Vi säljer new fucking body med vår klass då imorgon ska man ha sålt runt 5 paket, vilket jag hade totalt glömt bort! Så jag tvingade alla i familjen köpa var sitt och började ringa runt till släkten!! Haha, king som man är!
Nu är i alla fall set löst, är så sjukt trött på hela newbody grejen!!
Godnatt och sov sött!!


STOCKHOLM!

Hej på er! Hur mår ni? Själv mår jag nästan toppen, är väldigt hes dock. Jag har inte skrivit på ett litet tag, bloggen har tyvärr kommt i andra hand nu det senaste. Men nu är jag tillbaka och ska försöka blogga lite oftare.
... Jag älskar att blogga,  tycker att det är jätteroligt. Men jag gilar inte när det blir en stressfaktor, att jag känner skiiit MÅSTE blogga, blogga. Så därför kommer jag inte uppdatera VARJE dag utan mer när jag har något roligt att berätta. Som tex, nuu!



När jag fyllde år så fick jag en massa fina presenter därav en resa till stockholm med mamma. Så under denna helgen var jag och mamma i stockholm. Det började med att tidigt på fredagen hoppade vi på tåget, var uppe vi 11 tiden. Pappa o hans kollega har en jättemysig liten lägenhet i centrala stockholm genom jobbet, så den lånade vi och övernattade.
Vi strossa runt  i affärer hela fredagen( köpte med mig lite fina grejoor), och på kvällen åt vi på e jättemysig liten resaurang med fondy. Efter maten, åkte vi till fullsmockad china teatern där vi kollade på musikalen Dirty Dancing. Asså, jag finner iga ord den var sååå sjukt bra! äälskar den filmen, och musikalen var 100 gånger bättre!!! Allt var så professionellt gjort, den var RIKTIGT bra!

lördagen sov vi ut väldigt länge och åkte sedan och tog en smarrig frukot på ett litet mysigt cafée.
ÅKte in en sväng till att köpcentrum ( tror dom kallas typ plattan, svampen, pub och gallerian.) Sedan var vi även inne på NK och åhlens och gamlastan, där jag hittade min fina konfaklänning blev jättenöjd hihih!!
Sedan vid 6 tiden så tog vi tåget hem till götet!! 

En riktigt lyckade helg, hade verkligen skit kul!
puss på eer!
























Dag 2. PRAO

Adios Amigos!!
Drar iväg till praon nuu, sjukt skönt att slippa skolan!
Jag slutar vid 3 tiden, ses då!
Puss!


Första maj!

Min dag har varit helt underbar.
Det började med att jag drog in till stan med JosseX2, Susanna , Moa, Vendela, Vicky, alex, dogge, vincent, frida, simon, Julia och Emmaa.
Hehe, vi var några stycken!

Vi kom in vid 2 / halv 3 tiden, så vi gick på dirren och köpte mat och satte oss vid kanalen där vi bättrade på brännande lite! Helt sjukt varmt!
sedan gick jag, Emmz ,Fridaa och köpte glass för att sedan åka hem pga träningen!

Hoppas att ni haft en grym dag idag!
Kramisar Juliaa!