Lördagen den 28 April.

Heey!
... Har fixat ny design, fin va?!
Haha, Idag så har jag varit funktionär på näsetloppet, vi började att dela ut medaljer till de små som tävlande, och bananer och dricka mm! Sen fick vi stå och flagga längst banan på det stora loppet! Just nu ligger jag nergosad i soffan med en kexchoklad i handen, Åhh känslan efter att ha proppat i sig massa tacos!!
Puss :))

 

 

image description

 

 


KORALL


Natti!

... Gud, har verkligen haft fullt upp den här veckan! sjukt skönt med fredaag!
Ska ta och nanna nuu! HOppas att ni har haft det gött i spööregnet idag?! puss ;)


Dagens!


2cool4school

 


Grattis Kussee!!

Idag fyller denna underbara killen, hela 7 bast! Min lilla snuttegris! Naawe!
... Och checka bara in lösar blicken han ger, han kommer att krossa många hjärtan när han blir stor!! Love you!


MÅNDAGSBARN!

Heey kompizar!
Är otroligt stålt över mig själv idag, jag har presterat väldigt bra under min råpluggning! Vanligt vis så brukar det bli så att jag tar en paus var 10 minut, men idag satt jag i 3 timmar och råplugga!
Riktigt gött!

Ska ta och somna tidigt idag, har gått och lagt mig alldeles för sent det senaste såå!
Hoppas att ni har haft det stek idag!
Puss


Dagens!

Transparant Linne: Hm
Vaxade byxor: Cubus
+ Mina Nya primos och skinnjacka!


HAppy Birthday Julia!

... Heey! Jag glömde att blogga igår, eller jag hade helt enkelt inte riktigt tid!
Hursomhelst jag hade en helt underbar födelsedag med massa fina presenter och mycket tårta med min släkt!
Riktigt härligt att vara 15 bast nuu!!puss


Sista dagen som FJORTIS!!

... Haha, ska snart ta och lägga mig, för imorgon blir det full rulle! Tänk att det redan har gått ett år, hel sjukt vad snabbt tiden går! Och imorgon fyller jag år, tagga 15 nuu!!
Idag har jag haft en helt underbar dag med mina gossingar!
Sov så sött, så ses vi imorgon!
Massa pussar och kramar!


Zac and Cody!


MYSFREDAG!

Hejsan! Idag har jag haft en väldigt lugn fredag.  Vår sista lektion ställdes , så vi fick sluta e stund tidigare, skönt! Efer skolan så åkte Freja med mig hem, vilket var mysigt som vanligt! Och sedn fram imt kvällen käkade jag, pappa ch jacob oss proppmätta på thaimat, thithii! mumsii!
Har kollat på serien New Girl , grym! Och bara chillat, måste dock läsa lite i en svenska bok inan ja omnar! 
Puss o kram! ;))
 
 

Boys + -

+ Killar som luktar gott, yuuum!
- Killar som är en person när han är med dig och en helt annan när han träffar kompisar.
+ Killar med humor, finns väl inget bättre.
- Killar som är alldeles för på, tröttnar direkt...
+ Snygga armar.
- Killar som är alldeles för dryga.
+ När killar verkligen är sig själva och vågar släppa loss.
- Killar som är värsta likehunters och gör allt för lite extra followers på instagram osv.
+ Lite lockigt hår bakom öronen.
- Killar med överdrivet bra självförtroende.
+ Killar som inte är blyga för att "visa upp en", hålla handen osv.
- Killar som verkligen vet om att dom är snygga, uääk.
+ Charmiga killar med fint leende.



My day!

Hey!
Idag har varit en riktigt seg dag, allt har gått väldigt långsamt! Hade några lektioner, sen hade vi håltimma då stack jag och Ebba till torget, hon köpte den utsöta bikinin jag tipsade om igår och jag en glass! Vi slutade vid 4 idag, efter skolan åkte jag in till min PRAO och fixade lite saker! Och sen dess har jag bara tagit det lugnt och pluggat lite svenska!
Ses i morgon! Lovee


Goodnight Angels!

Ska ta och sova nu, fick rätt mycket gjort idag så det var skönt! Alla lärare bombar med prov och läxor nu innan praon!
... Och på söndag fyller jag år så då blir det fääzzt! Puss;))


Tips - Bikini.

... Fick en kommentar ifall jag kunde tips om fiina sommarkläder så då tänkte jag visa en om en sjukt fin bikini som jag såg/ provade förra veckan!
Den var dock lite konstig i storleken.
Båda delarna är virkade, den är lite gAmmalvit i färgen, verkligen hur fin som helst! Kost endast 100 kr per del, så passa på det är ett riktigt kap! Bikinin kommer ifrån JC!

 


Just Do It!

Står och väntar på Frida och Emma nu, vi ska snart cykla iväg till träningen!
Underbart väder + fotboll = bäzzt!!
Pussheey!


Lovely daay!

Heey sunshines!
Sorry för dåligt bloggande. Har inte kännt för att blogga så mycket under lovet utan mest njuta! Men tänkte ta och berätta lite för er, i går så var jag och syster och mamma inne i stan vi gick i lite affärer och åt en god lunch! Så det var väldigt mysigt! Sen vid 7 -tiden kom Anna till mig och så sov hon här, har saknat den tjejen bajsmycket så det var kul att ses!

Sen imorse så var vi på gudstjänst i kyrkan, efter den cyklade vi till åkeredshallen och handlade massa jordgubbar och blockchoklad som vi sedan smälte och satte oss med uppe på min balkong och chillade med!
Haha, riktiga tjockisar! Men Anna drog till sin tennis för cirka 5 minuter sen, och nu ska jag passa på och plugga lite i det fina vädret innan jag ska gå till träningen ikväll!
... Helt sjukt fint och varmt väder det har varit typ 17 grader, riktigt härligt! :))


Tjosan i trosan!!

Idag så har jag tagit det lugnt vid 1 tiden mötte jag upp Sara och Emma på torget! Vi åt lite lunch där. Hittade VÄRLDENS finaste bikin, hur fin som helst! Men den var dock jättekonstig i storlek! Sen drog vi hem till mig, och ... Haha, sminkade oss riktigt oseriöst! Emma drog hem för en liten stund sedan, och nu har jag och Sara precis ätit lite mat! Ska gitta till tränningen som börjar halv 8!
Puss!


Svar på komentar.

Anonym om Ciao!:
Den skinnjackan från Chelsea vad kostar den? :)
Svar: Den kostade 600, så det var rätt billigt för en skinnjackan men den är dock inte äkta skinn.

klara om Godmorgon!:
Vad hade du på dig på skolavslutningen? Har du hittat en klänning för i år? Jättebra blogg, kram :)
Svar: oj, hehe... det var ett tag sedan.  Jag tror att jag hade på mig en klänning ifrån h&m garden collection. Till den hade jag min lite slitanjeansjacka.
Jag har verkligen inte börjat titta/leta efter skolavslutnings klänning till i år, Men jag är nog lite sugen på en klänning med lite färg i.
Tack så mycket sötnos, puss! :)
   
   

Godmorgon!

VAknade för en liten stund sedan, har bara tagit det lugnt. Ska gå och äta lite frukost också... idag har jag inga planer tror att jag ska ta det rätt lugnt kolla övr lite läxor så att jag inte behöver stressa med det. Men ni får ha en bra torsdag så länge, så  hörs vi senare! puss :))


Goodnight sweethearts.

Idag har varit en riktigt chill- dag för mig, riktigt mysigt! Det började med att jag åkte till freja som jag inte har träffat på typ evigheter sen, så det var riktigt kul att ses. Där åt vi lunch tillsammans. Sedan åkte vi in till stan och gick i lite affärer innan bion började ( vi såg på Hunger games). Den var riktigt braa, hehe, dock lite läskig imellan åt...
Nu ska jag snart ta och släcka lampan är helt sjuukt trött! Men först ska jag läsa lite skvaller tidningar, heheh!
puss o kram:)


haha, bjuder på den här gamla godingen på mig & frejs! ;)


Tips - Skor.

Tänkte tipsa om hur man får ett par skor att växa. Man gör helt enkel så att man stoppar ner en plastpåse i skon, fylld med vatten, sen fryser man in skorna (isen blir tjockare och gör så att skorna växer) och sen dagen efter (när vattnet har blivit till is) låter man skorna tina upp igen,  då de har de växt upptill 0,5 - 1 storlek! Supersmart tips om du har ett par skor som sitter lite för tight!

Såg även den här videon där hon förklarar lite bättre, hehe ;))




Tell me about it, stud.

Hejhej! Läget med er? Med mig är det bara bra! Förlåt för att uppdateringen var så dålig idag men orkade inte och när jag väl orkade hade jag inte tid.
 
Idag vaknade jag vid halv elva tiden så packade vi våra väskor och åt lite frulle. Vid 2- tiden ungefär så drog vi hemmåt, hemresan gick ganska snabbt faktiskt. Kom hem strax innan 6 och käkade mig proppmätt på tacos. Sen dess har jag mest bara degat i soffan och kollat tv. Imorgon så ska jag och syster träffa mormor så det ska bli mysigt, sen kanske träffa någon kompizz! 

Ska också kolla hur det blir med min fotbollsmatch, som jag skulle spela på tisdag. Men eftersom vi trodde att vi skulle stanna hos farmor några dagar till så ringde pappa och sa att jag inte kunde vara med på matchen, så vi får se hur det blir med det! Hursom helst så vill jag bara säga att jag är HEMMA!! Pusss


Today's!


S.U.M.M.E.R




Dream Hair...




Affro and me!

Sitter och gossar med min farbrors hund , Afrodite!
Vi myser framför tvn,idag så har jag Inte gjort så mycket ätit lite gott och firat världens bästa farmor som fyllde år idag!!
Lite onödigt inlägg, men jag känner mig på blogghumör idag såå! Puzzi!


Swagg! ♛♛♛


Glad Påsk!

... Vaknade nyligen efter att ha deckat i en timma, det var gött! Så nu är jag utvilad och pigg! Vi är framme om en 10 minuter, så det är skönt!
Hoppas ni alla får en härlig påsk!
Så hörs vi senare! ;))


Collage/ #boyfriend jeans#outfits#


Ciao!

Sitter i bilen har åkt i ca; en timme! Är på väg till Örebro för att fira påskhelgen hos min farmor och Christer. Bilresan tar drygt 3 timmar! // Love Julia

 


Svar på komentar.

Anonym om Dag 3. I min handväska:
hejsan! Jag hoppas att allt är bra med dig. Jag har ganska nyss börjat blogga och skulle vilja veta lite hur min blogg kan bli bättre,och vad som är bra med den. jag hoppas även att vi kan följa varandra på bloglovin, säg till om du skulle vilja det :)
Kram / http://vendelagranberg.spotlife.se

Svar: Hej! Med mig är det bara bra, tack som frågar. Hoppas allt är bra med dig också gossen. Haha, jag har också rätt nyligen börjat att blogga, så jag har inte speciellt mycket erfarenheter eller tips. Men jag kikade in på din blogg och då tyckte jag att den var jättebra, så forsätt bara som du gör. Ett enkelt och bra tips är att försöka skriva så lite "slagord" och tecken som möjligt och lägga ut mycket bilder. Hoppas att det hjälpte lite.
Skulle vara jätteroligt puss! :)
   
Nicole om In the city!:
Var någonstans kommer den skinnjackan du hittade? :)

Svar: Jag köpte aldrig jackan men gillar den väldigt mycket. Det var en ljustbrun bikerjacka, med små märken på ena armen. Jackan kom ifrån Chelsea och fanns i olika färger. Riktigt snygg!

image descriptionimage description

   
Alice om Cravings.:
Vart kommer skärpet och byxorna ifrån?

Svar: Skärpet kommer ifrån Chelsea Och byxorna hittade jag på hm's hemsida.  
   
Alice om Gårdagensköp!:
Vart kommer allt ifrån?:)

Svar:Den transparanta Klänningen och tröjan kommer ifrån Ginatricot. Jag köpe plaggen rätt nyrligen så jag tror att de finns kvar. Kram :)

Familjemys!

Ska snart dra oss in till bergakungen. Vi ska kolla på någon film som hette "spegel, spegel" det är typ Snövit fast med kända skådespelare så det ska bli mysigt!

Men innan det så ska vi ä middag på nån restaurang.

Hörs senare! Puss

 


Torsdaaag!

Hej!
Kom hem för en stund sedan, vi hade "temadag" idag. Så vi fick sluta vid 2 tiden, skönt! Och imorgon är man ledig, ska bli riktigt skönt med lov nu!
Ikväll kommer josse , Frida och troligen Moa till mig, då det blir FF with the girlz!
Här kommer dagens:


Dag 3. I min handväska

... Jag brukar ha olika väskor i olika sammanhang. Tex jag brukar inte ha samma väska till skolan som till " helg/ shopping" väska!
Men det här är några grejer som jag alltid har med.( nycklar, plånbok, solglasögon och deo)


Godmorgon!

Vaknade precis, ska snart knalla ner för att äta frukost och fixa ordning mig.
... Riktigt skönt med sovmorgon idag, eftersom vi ska in till ung. Mottagningen med klassen, så börjar vi där inne!
Hörs senare puss!


Mys!

... Sitter och myser nere i soffan nu, kom precis ut i från en lång dusch!
Är verkligen proppmätt, åt hur mycket Thailand som helst! Haha!
Träningen slutade vid halv 8, den var riktigt skön! Känner mig helt slut i kroppen, caree!
nu ska jag titta lite på " lyckan i LA" innan jag gittar till sängen!
Puss o kramz

 


Tisdag 3 April.

Hej!
Kom hem från skolan från en stund sedan, slutade vid 2 idag. Sen åkte jag josse , Anna och Sara in till torget och köpte med oss lite gotti saker.
Ska ta och smälta chokladen snart och doppa lite jordgubbar i!

Sen i kväll är det träning, loviee!


Cravings.


In the city!

Heey!
Sitter på bussen till torget nu!
Jag och bästis åkte in till stan direkt efter vi slutade!
Har gått i lite affärer, såg en jättesnygg skinnjacka och så!
Köpte även med mig ett skärp!
Vi satt och fikade lite medans vi pluggade matte, har diagnos imorgon.
Hörs senare puzzi!


Filmtips/ Girls

Tänkte tipsa om lite tjejfilmer som jag älskar. Filmer som jag verkligen aldrig kan tröttna på, så bra och roliga allihopa.


Gårdagensköp!


Sundayy!

...sorry för dålig uppdatering, men jag har inte gjort något speciellt bara slappat och pluggat typ, har spanska- test imorgon!
Sen vid 6 tiden hade jag träning, så det var riktigt gatt!

Sen kom jag hem för en stund sedan då jag tog en långdusch, och en smarring middag, haha caree!
Pussi!