Skola imon!😩😩

... Helgerna går så jäkla fort. Men min helg har varit najzz, riktig rolig!
I fredags var jag med tjejerna, vilket var jättemysigt! Åt thai och godis!
I lördags sov jag rätt länge, för mig var det länge! Sedan på eftermiddagen kom Julia, Anna och Vivi till mig, vi åt och fixade oss och drog sedan vidare till Alice där massa folk var! Super lyckat'
Förutom i slutet då det blev lite drama!
Julia, Anna och Vivi sov här i natt och i morse hade vi mysfrukost! Våfflor! Mums. Nu ska jag nana, är supertrött sov typ en timma i natt! Puss


This year...

... Älskar när man har roliga saker att se fram emot, detta året kommer att bli super. Jag har så många roliga saker att se framemot under detta året. Jag tänkte berätta lite om vad jag har för planer...
 
APRIL
Den 22 april fyller jag 16 år, GAAASH sweet sixteen. Denna dag firar jag tyvärr inte med min släkt utan med mina underbara vänner i stockholm. För samma dag som min fördelsedag är även JB konsteren Weeey' och vi har biljetter! Wooop wooop. Så tidigt på måndag morgon åker vi med tåg upp till stockholm, hela förmiddagen går vi i affärer och myser. På kvällen äter vi en good födelsedagsmiddag på något naajzz ställe och på kvällen ska vi vara i samma rum som Justin Bieber, heeelt sjukt!! Sen kommer han ju såklart ta upp mig på scenen och han och hela publiken kommer att sjunga happy birthday' för mig! Åhh, är taggad till tusen, kommer att bi ett minne för livet! :p
 
MAJ
På torsdagen är det kristi himmelfärd, och på fredagen röd dag så det är chill, fyra dagars ledighet. Under dessa dagarna hade vi  tänkt att göra en liten familjegrej tillsammans.  Då vi ska åka upp till stockholm och bo på ett fint hoell med spa tror jag. Sen är det kanske, bara kanske en chans att jag, mamma och Josse ska gå på one direction konsert. Mamma, josse och jag älskar dem och deras låtar, och hade därför varit super roligt att göra tillsammans. Som mor och döttrar grej, haha lol. 
Men vi får se om vi hittar några biljetter. 
 
JUNI
Den 12: e juni har vi skolavslutning. Superskönt att det äntligen är sommarlov, men jättesorgligt att lämna ebba skolan och klassen. Älskar vår klass och skolan, vi är som en liten familj där. Alla känner alla och stämningen är as chill. 
 
JUNI v. 25 - 26
... Dessa veckor har jag nu äntligen lyckts hitta ett sommarjobb, nämnligen som .... wait for it ... Fotbollsledare. Jag älskar att vara med barn och utomhus, från 9-3, mån till torsdag. Jag tror att det kommer att bli as bra, första veckan är jag tillsammans med Vendela medans andra vecka med Sara. Myyy homies! Detta blir mitt första sommarjobb och jag är jättenöjd med det!! 
 
JUNI v. 26
SLutet av vecka 26 tar jag och min familj vårt pick och pack och drar till Spanien i tre veckor. Första två veckorna har vi hyrt en villa, längst kusten nära stranden, där vi "sköter om oss själva". Medans den sista veckan bor vi på ett hotell i barcelona. SOunds goood? Längtar såå jag spricker, kommer att bli underbart! 
.... Och så kommer jag hem i mitten av gothia veckan. Såå najzz, älskar gothia veckan så rolig. Kolla matcher, träffa lag, ta kort med italienare, paartaja and just be yoolo :p
 
AUGUSTI 
Nu drar skolan i gång igen och denna gången blir det på en ny skola, vet ju som sagt inte vilket gymnasium jag vill gå på, men det blir nog bra. Jag tror lite att det blir vad man gör det till...
 
DECEMBER
Vi ska åka till underbara Gran Canria i en vecka tillsammans med mormor, morfar, min moster, kusin och Berit. Vi ska bo på ett jättefint hotell, och samt fira berit som fyller 80 år. Berit är min Mormors syster, men vi är väldigt nära haha, nää men hon är underbar! BAra slappa, bada, sola och haa det najz i en vecka med mina nära och kära!
FEBRUARI
Under sportlovet ska vår familjer tillsammans med tre andra familjer, bland annat Freja och Alice familjer. Ska vi åka till Italien och åka skidor. ÅHH, vaad härligt det ska bli. Har aldrig varit i alperna innan då JAcob har varit för liten... Men nu ska vi åkaa och jag längtar jättemycket! 
 
 
 
 

Me ❤ Justin!

... Idag när jag kom hemifrån skolan låg det en jättesöt liten present på min säng från mamma. Nämnligen en justin Bieber dagbok, med matchande penna. Älskar dagböcker och har skrivit flera styckna, så roligt att kolla tillbaka och känna minnen, känslor och hur man var som person. Har skrivit ett antal gamla kärlekslistor, och kärleksbrev i mina gamla dagböcker. Haha!
Men i boken jag fick så är papprena parfymerade och har justin som bakgrund, älskar den! Här inte skrivit dagbok på flera år, och hade tänkt att skriva i den nu inför och efter konserten och lite till sommarn! Kolla tillbaka när man är gammal och visa sina barnbarn! Haha


Torsdag 11 april

 
Hejhej! What's up?
Med mig är det bara braao. Slutade vid fyra idag, vår längsta dag men den kändes ovanligt kort :p Religions provet gick jättebra så det kändes jätteskönt, satt och råpluggade igår kväll... hehe, jag börjar alltid plugga jättesent med prov! Fick även redan på våra första intagningar med gymnasiet, jag kom in på mitt första val men vet inte om jag ska ha kvar det eller byta.. haha, har fortfarande inte bestämt vart jag vill gå. Menmen. 
Följde sedan med mamma och JOsse till Josses häst som hon typ sköter om, jättemysigt verkligen. Ett litet stall med några söta hästar, så jag gick runt och matade, klappade och borstade på. Dock blev det riktigt kallt efter ett tag och var inte där så länge. Har precis ätit en jättegod middag som pappa hade gjort, NUu har han kommit hem igen. Han var bortrest i några dagar men nu är han hemma igen!! Weey. Just nu sitter jag nergosad i min säg med en yollibox i handen... Jag är nog den enda på hela jorden som inte har ätit yolibox så bad mamma köpa en och hmm, det var inget jättemärkvärdigt men good. Den sakar som frozen yoghurt, haha nää men lite sorbe aktig. Men den jag åt hette fresh fruity mango, och var jättegod faktiskt! Den känns lite nyttigare än vanlig glass :p
 

Ur min garderob - sommar västar


Food... Food... Food


Flashback, PÅSK 2012

 
..image description
 
...Kollar tillbaks på bilder från förra året just denna tidpunkt. Helt sjukt vad tiden går snabbt, vissa av dem minnerna känns som om det var igår :p nää, men seriöst  börjar typ känna mig gammal! Hahah. Hittade även den här vidon på mig och Frida, så pluttar var vi... och riktiga fjortizar låter vi som! Gaash skäms när jag såg mig själv... haha! Men påtal om att bli äldre, såklart man ser mer mognade och vunxnare ut nu än för ett år sedan. Men behöver äldre betyda fulare? Nu när jag kollar tillbaka på bilder känns det som om jag har blivit fulare med åren, haha. Förrut var jag så gullig och söt... Nää, vaa fan jag har blivit gammal och ful! Yeep hivefive på den!! 
 
 

Beautiful


SUMMER FEELINGS...


D.R.Ö.M

Jag har verkligen helt förtrollat in mig världen som gossip girl visar upp... Jag har blirvit helt kär i staden New york. Skulle vara en dröm att få bo i en penthouse på upper east side... Ja, jag skulle vilja ha allt! Bära deras kläder, uppleva samma romans (chuck&Blair), äta ute, gå på event, galor och bara leva. Där vill jag bo!! 

Nästa ----> Sommarlov

Då var lovet slut och nästa stopp är sommarlov! Kan inte fatta hur fort det går egentligen, men sjukt skönt! Veckan började lungt hyfsat lugnt för mig, har ett religions prov på torsdag som jag är lite sressad över men annars är det lugnt. Jag har haft ett underbart lov och hade tänkt att lägga upp lite bilder och berätta mer i ett annat inlägg. Men jag ville bara säga att ... I'm alive ... och efter ett liten bloggpause känner jag mig väldigt inspirerad och motiverad till bloggen.
 
Dagen gick väldigt snabbt och vi hade inga jobbiga lektioner, slutar tidigt på tisdagar ocskå så det är skönt. Men jag fick gå en halvtimme tidigare för att jag skulle på ett läkarbesök. Men jag och mamma hann med en liten snabb fika innan, hihi myysigt! Sen jag kom hem har jag hjälpt pappa sätta upp den nya studsmattan. När vi flyttade slängde vi vår gamla och mina syskon har tjaat på att vi måste ha en här också. När jag var mindre älskade jag att studsa studsmatta och kunde hålla på i timmar, och trodde att jag var lite för gammal... men det är faktiskt väldigt roligt!!
Ätit, duschat, pluggat och lite sånt har jag också hunnit med.Nu ska jag kolla lite bloggar och fixa några inlägg, vill lägga mig tidigt idag så förhoppningsvis kommer ur sängen imon. Puss!

How to peel shrimpes! LoL


Gjorde ni något bus i måndags?

... Jag har alltid älskat att luras speciellt på 1 april, haha! När jag var mindre satte jag alltid tejp på osthyveln och vattenkranar. Samt ropade " kolla det är en elefant på baksidan"... Haha! Men i år lyckades jag faktiskt verkligen lura någon! På morgonen låtsades min bror ha tappat ipaden i golvet så den sprack! Så jag slängde ner en bok så det skulle höras, sen skällde jag och min syster ut Jacob och han var så klockren, och verkligen gick in för det! Pappa kom rusande och skulle börja skälla! Haha!!
Samt lurade jag mormor och morfar om en sak, orkar inte berätta men dem gick också på det!
Och sist blåste jag Sara, Josse, Frida om justin bieber att han hade ställt in konserten! Haha, dem blev vansinniga!!
April, april på dig'


Godmorgon!

Godmorron' på er!
Åhh, vilken härlig start på dagen jag har haft. Bestämde mig för att träna nu på morgonen, åkte in med pappa så släppte han av mig. Så tränade från halv 9 till kvart i 10 ungefär. Super skönt, känns som om det tar mycket mer när man tränar ensam tycker jag! Nu sitter jag på bussen påväg hem igen, idag ska jag träffa Freja. Det ska bli jättekul, det var så längesedan nu!

... Och förlåt för inte bloggat så bra, men kom hem i måndags från några underbara dagar på resö. När jag kom hem åkte jag in till Stan med Vendela. Vi träffade Josse, Frida, Alex och Ebba och joinade dem! Jag såg även Angelica blick som var i Gbg, var typ 2 meter ifrån! Haha gaaahh starstruck!
Sen på kvällen var vi hos Linus med några det var okej, lite tillgjort, inte jätteroligt menmen!
Igår hade jag en jättejobbig dag, jätteblandade känslor! Var både arg, ledsen, besviken, trött, kinkig, utvilad, hungrig. Haha, nää men dagen gick jättelånhsamt och jag fick inget gjort! Ville bara begrava mig själv i sängen' haha, vi alla ha sådana dagar! Inte sant?

Men jag behövde en vilodag, det har varit så hysteriskt! Men idag ska jag verkligen njuta av vädret puss på er!


Bilder ifrån helgen!


Resö.

Hej på er! Hoppas att ni har ett bra lov?

Mitt lov har hittills varit super. Vi gick heldag i skolan och gjorde klart det sista nationella provet vilket gick jättebra förutom den lilla branden jag råkade orsaka haha! På kvällen var jag med tjejgänget hemma hos Emma. Vi hade det super mysigt som vanligt, älskar verkligen mina underbara vänner!
På fredag åkte familjen upp till älskade Resö, älskar att vara här! Vi, mormor och morfar, min moster och kusin och mina sysslingar är här och vi har bara njutit av det underbara vädret, ätit mormors supergoda mat och bara haft det najz' hehe!
Varit med kompisar, påskat, målat ägg och spelar spel!
Nu är det äntligen sommar tid oxå och det börjar märkas att våren är påväg!
Jag och Jolly sitter just nu på verandan, han solar och jag läser hungerspelen i solen! Sitter endast i en tunn kofa och det är inte ens nästan kallt! Åhh vaa jag njuter! Vi åker antingen hem ikväll eller imorgon bitti! Puss på er!