Hunkydory spring collection 2013


Leopard! .... Grrrr...


Torsdag = sjukling

... Vaknade imorse med feber och huvudvärk, så ingen skola för mig idag inte! Men det är någonting som går för nästan halva vår klass är halvsjuka typ. Efter hinkar av vatten och typ knarkat Alvedon känner jag mig mycket bättre. Åkte in till stan en stund med mamma för att få lite frisk luft, och då hittade jag min drömjacka. Det är mer som en vår jacka i leopard mönster, skit snygg på verkligen. Jag som har blivit lite besatt i leopard kunde inte motstå. Älskar den!
Sen hämtade vi Jacob och josse och åt en god middag på en Kinakrog.
Men ikväll ska jag lägga mig tidigt, typ nu... Haha, så hörs vi imon då är det första nationella provet ghaaashh lite nervös! Puss


Today's


Onsdag 30 januari

Den här dagen började inte bra, försov mig först en halvtimme och hade super bråttom, men hann precis innan vi började... Phuuhh!
Dagen var lugn och slutade vid 14.10 kortaste dagen. Efter åkte jag, Sara och Sofia till gymmet och kom hem för 2 timmar sen ungefär. Nu ska jag sätta igång med lite plugg, lägger ut dagens outfit sen också.
Kramisar!


Lyx/ budget


Inspiration


Snabb- tisdag.

Kan checka av tisdagen, snart har halva skolveckan gått. Denna dag har gått otroligt snabbt, slutade vid 14.20 därefter åkte jag och Sara direkt till gymmet och tränade på i lite mer än en timme, sjukt skönt. Sen har jag ätit, duschat, fixat mina naglar, och pluggat. Justde, jag har typ städat hela mitt rum. Hade en gigantisk klädhög som jag har låtit bli att ta hand om. Så det var skönt att få det rent och fint. Nu ska jag läsa lite och sedan sova. Puss


Dagens!


28 JANUARI

Hej!
Seeg måndag... vill inte tillbaks till skolan ville stanna i sälen. Har lagt ut lite fina bilder ifrån resan, den var verkligen grym! Hade så sjukt roligt hela tiden. Men tillbaks till verkligheten. Måndagen är klar och jag har gjort klart alla mina läxor, jätteskönt. Nu ska jag sätta på tvn och kolla på top modell Sverige. Missade första avsnittet, men jaja. Lägger upp dagens outfit sen också. Hoppas ni har haft en härligt måndag, puss!

STÖTEN 2013

 
 

Lunch!

Åhh, har precis ätit en goo lunch. Nu ska vi snart dra ut igen, allt är helt underbart dock är det svinkallt!!
Pussar


Snart framme!


Adiós!

... Fanny och hennes pappa kommer om en 20 min ungefär och innan dess ska jag äta lite! Då jag inte kommer att blogga i sälen, haha låter som jag ska bort i en månad typ haha är tillbaks om 3 dagar med massa fina bilder! Puss på er!

D-O-N-E!!

Åhh, vad skönt! Nu är alla skolarbeten inskickade... Vi hade 4 inlämningar till imon, och jag var tvungen att göra klart alla innan, då jag åker idag. Ooooch skickade precis in min krönika! Blev jätte nöjd, den handlar om nätmobbning. Nu ska jag duscha och packa klart det sista sen vid halv 1 drar vi iväg.
Då jag inte kände att det va någon ide att dra iväg till skolan idag, så hoppas att ni får det gött! PUSSAR!

New in!


Gaaaash!


SÖNDAG SÖNDAG SÖNDAG

Hejhej!
Var helt sjukt trött efter att ha hjälp mormor och morfar. När vi kom hem hade mamma köpte kebabpizza mmm såå gott. Sen dess har jag bara slappat, laddade över alla pragbilder till datorn. Längtar tillbaks så himla mycket! Ska nog lägga upp några sen, om ni vill?

... Nu ska jag börja lite smått på Labbrapporten som ska in på torsdag. Hoppas ni har haft en skön söndag!
 

Söndag= Servitris

Hej på er!
Just nu sitter jag i soffan hos mormor och morfar och återhämtar mig, nää men är helt slut iallafall. Min mormor och morfar bjöd hem 16 gäster på lunch så jag och min syster har hållet på sen 11 imorse. Städat, dukat, serverat, hängt upp jackor och massa mer!
Men nu har vi en liten paus och så kommer mamma om 20 min skulle jag tro. Men det har varit jätteroligt... Hörs senare!
Puss


Lets go crazy, crazy, crazy till we see the sun

 

Blogg.se appen suger!

... ibland funkar den skit bra och i bland suger den röv. Nu på det senaste har jag haft jättesvårt att att logga in, få typ försöka 4 gånger innan jag kommer in + att det är jätte sällan det går att puplicera inläggen. Men nu till det konstigaste eller läskigaste kanske jag ska säga, ibland hoppar det bara in text som JAG inte skrivit... Typ om jag publicerar samtidigt som någon annan så kan det hoppa in meningar från nån annan som inte jag har skrivit... hahah, det är helt sjukt! Appen måste faktiskt bättras!

Lördag 19 Januari + Dagens

Hejhej! Underbara lördag. Sjukt vad mycket energi och glädje man kan få av lite sol, men tyvärr så är det ju så jäkla kallt, -8, om inte mer!
Gårkvällen hos Julia var iallafall jättemysig.
Imorse hämtade Sara och Sofia mig vid 12, vi åkte då direkt in till kitas gymnasium som har öppet hus idag.
Var inte super förtjust i det!
Nu sitter jag och spelar Wii med några gäster som är på besök, haha dem är världens sötaste!
Ikväll ska jag bara ta det lugnt tror jag!

Dagens:
Skor- Uggs
Byxor- Zara
Tröja- Tessie
Skinnjacka- Jofama by kenza
Poncho- HM
Vantar- Lindex


18 januari

Äntligen fredag! Jag överlevde pluggveckan... Denna dagen har varit skön men väldigt seg. Slutade redan vid två och efter det så åkte jag och några till torget för att köpa present till Julias tjejmiddag ikväll. Då vi knappt hade ätit något under dagen, var det sjukt segt att gå runt på torget. Men tillslut köpte vi ett par juicy mjukisbyxor, de var superfina!

Sedan vid halv 6 kom Anna till mig och vi fixade iordning oss, jag hade på mig en svart transparant linne och mina guldiga paljettshorts.

Det var super kul att träffa alla och vi hade det som vanligt helt amazing! Kan inte ha tråkig med dem människorna!!
Sedan vid kvart i ett tog vi bussen och så följde Fanny och Adrian mig hem, sååå gossigaa!

Så har min dag sett ut, fullt upp och nu ska det bli skönt att krypa in under täcket! Puss på er!


17 januari!

Hejhej, phuuhh... Snart är veckan över, har haft sjukt mycket i skolan så har inte hunnit blogga på flera dagar!
Men har skickat i min krönika och skrivit på min engelsks,så ska bara spela in imon!
Här kommer några bilder som är tagna under de senaste dagarna så lovar jag att uppdatera bättre imon!
Och idag är det ingen vanlig dag för idag fyller mina sötnosar Alice och juliaaa år, grattisss! Många kramar :))<333


12 Januari

Heejhej!
Hur är det med er?
Med mig är det bara finfint!
Vaknade inte förrän vid 11 och tog det bara lugnt, vid 1 ungefär drog jag och Vivi in till stan och kilade lite. Vi båda hittade jättefina saker, vivi ett par paljettshorts och jag en paljettklänning är så nöjd!
Nu sitter vi på bussen hem, och ikväll ska jag träffa lite folk och sedan sova hos Sara. Det var så längesedan!
Puss på er!


11 januari 2013

Hejhej! Ännu en dag avklarad och äntligen fredag imorgon! Den här veckan har ändå varit rätt rolig och skön. Dick så har jag varit otroligt trött, måste lära mig att lägga mig i tid när jag måste gå upp så tidigt!
Idag slutar jag vid 2, vår tidigaste dag. Har inget planerat kanske träffar nån eller drar till gymmet får se!
Hörs sen puss!


Godnatt sötnosar!


MIN TRÄNING

 
Idag var då första dagen för mig som riktig "sportlife-medlem"...HAhah, nää men det var jättekul verkligen. Efter skolan drog jag, Moa, Frida och Anna till gymmet och tränade drygt en timme. Det var verkligen jätteskönt. Jag började med en "gå/hopp maskin, en sån som har två långa hantag som man drar i" haha, dålig förklaring med man tränade benen iallafall. Sedan Powerwalkade jag på löpbandet i 1 km och sprang senare 3 km. Sedan gjorde vi
sitt-ups och fridas egna övningar, haha typ hunden som kissar och något med en boll osv... Men de var jättebra, och det kändes verkligen.
När vi sedan skulle gå så såg vi en apparat som vi trodde var en våg men när man ställde sig på den så började den super vibrera, haha. Och det var inte så vibrationer utan dem gick änd upp i huvudet och vi blev helt snurriga av den. Men alla i gymmet tittade typ på oss när vi stod där och lekte och skrek typ. Haha, men man skulle ytp iegtligen göra olika rörelser på plattan så vibrationerna gick ner i tex, låren, vaderna eller magen.
Men vi hade jättekul och jag tror att vi skulle åka dit imon eller på torsag. Men nu ska jag läsa igenom en no läxa och göra en smoothiee. Mumsss!!
 
Haha, Moaa på vibratormaskinen!!

Just nu!


Spring's key pieces by HM

Den mönstrade byxan, skinnjackan och blusen är några av säsongens viktigaste plagg!


6 Januari

Hej!
Har varit lite halvkass uppdatering på bloggen, då jag har haft väldigt svårt att hitta ett snabbt wifi. Men jag har somsagt haft en underbar vecka och nu är vi påväg hem.
Har suttit och läst i en bok som heter eldvittnet, den är verkligen sjukt bra men väldigt tjock. Så nu är mitt huvud lite halvsnurrigt!

Jag klippte ihop små collage med bilder ifrån igår. Det häftigaste var när jag, mamma och josse upptäckte att det fanns en " vip-gondol/ägglift". Dem flesta vet väl hur en ägglift ser ut, tråkig med två bänkar typ. Men vip- äggliften fick endast 4 st plats då man satt i en skinnstol. Det fanns även ett ljudsystem och en tv! Och drickbehållare får man ju inte glömma!
Haha värsta lyxen!

Nu ska jag käka lite McDonalds!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3180660/images/2013/pic_50e96db3e087c30a5067ffbc.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3180660/images/2013/pic_50e96db4ddf2b3417748d03e.jpg" class="image">


Manchesteråkning! #wihooo#först#i#backen!


Winterland!

Hej på er!
Åhh, asså jag ÄLSKAR hafjell!!
Snön, backarna, vädret, folket allt är helt underbart!
Imorse firade vi josse som fyllde 12 år idag, stor tjej!
Sen har vi bara åkt hela dagen. Tröttnar aldrig!
Just nu sitter vi i toppstugan och har ätit en jättegod lunch, lax och potatis mums!

Nu kom Freja och Emma också så ska åka med dem efter lunchen!
Många snökramar!


Just nu!

Sitter nu i hotellets reception och snapchattar lite. Min nyår var grym hade så jäkla roligt, kan berätta mer i ett inlägg. Men imorse vaknade jag upp hos josse fick gälla klockan på halv 9 för vi och de andra familjerna skulle åka vid halv 10 ungefär. Så kom vi fram till hafjell vid 4. För er som inte vet vart hafjell ligger så ligger det i Norge vid lillehammer ungefär. Sen dess har vi bara chillat ätit middag och packat upp! Vi bor på ett jättemysigt hotell, dock så är inte min norska den bästa men jaja dem förstår mig, hoppas jag haha!

Ska snart gå och lägga mig så att jag är pigg för en heldag med skidåkning!
Puss på er!