Sminktips - Lips.

Jag tycker att det är såå sjukt snygg att ha lite fylligare läppar, så här kommer 4 enkla steg för perfect lips!


image description


1. Markera de två högsta punkterna på läppen med en röd eller rosa läppenna. Måla sen precis, precis utanför din läpplinje. I mungipan kan man inte fuska, där måste läppen sluta där den gör. Markera inte för mycket utanför, då är risken stor att det ser onaturligt ut.

2. Om du fyller i hela läpparna med en läpparna med penna blir det snyggare + att man slipper en skarp kant från läppennan. Som en bonus sitter läppstiftet då bättre! Välj den färg du vill ha på dina läppar. Använd gärna en pensel när du sätter på läppstiftet, då blir det snyggare.

3. För att få läpparna att pluta mer använd en ljus ögonskugga eller en ljus kajalpenna och måla lite ovanför de två högsta punkterna på läppen. Det gör så att överläppen ser större ut! Men använd inte för mycket, då kan det se ut som en mjölkmustasch.

4. Det sista man ska göra är att lägga på ett lager läppglans. Om du har använt en rosa penna och rosa läppstift, passar det rosa glosset bäst. Har du valt röda läppar är det ljusa glanset perfekt. Antingen tar du glanset över hela läpparna, eller så tar du lite på en pensel på mitten på underläppen. Det gör så att läpparna ser plutigare ut.






Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


Blogg:


Kommentar: